Har du lyst til at høre mere?

Botswana safari i privat firhjulstrækker

De private firhjulstrækkere er moderne og i bedre stand, campingudstyret er gennemprøvet og briefingen før hver tur er omfattende. Det kræver ikke de store forudsætninger at kunne tage på denne safari, men det er afgørende, at man har lysten til at prøve kræfter med sig selv, og at man har respekt for Botswanas natur og dyreliv. Vi sørger for, at man bliver godt klædt på til eventyret, inden man begiver sig afsted.

For nogle er dette den ultimative safari i Botswana. Rejs til Afrika på egen hånd gennem fantastiske safarilandskaber - i en firehjulstrækker. Vi tilbyder, sammen med en af vores gode samarbejdspartner i Botswana, denne mulighed.

Botswana 4x4 Safari

Turen kan have indhold fuldstændig efter eget ønske. Vi giver naturligvis gode råd til sammensætning og fordeling af dage.

Helt generelt anbefaler vi, at man holder sig til Kalahari, Nxai Pan og Makgadikgadi i sæsonen december - marts, hvor deltaet kan være vådt, og der er stor risiko for at sidde fast. Deltaet opleves i denne periode bedst som forlængelse, hvor man flyver ind til en permanent camp og er der 2-4 dage.

December - marts
Maun 1 nat (briefing og gennemgang af køretøjet)
Nxai Pan 2-3 dage
Centrale Kalahari 3-5 dage
Makgadikgai 2-3 dage

April til november
Maun 1 nat (briefing og gennemgang af køretøjet)
Okavango / Moremi 2-3 dage
Moremi / Khwai 2-3 dage
Savuti 2-4 dage
Chobe 2-3 dage

Denne tur kan passende afsluttes med nogle dage ved Victoria Falls, eller turerne kan tages i omvendt rækkefølge med start ved Victoria Falls. Første nat på kør-selv delen er da i Kasane, hvor der er briefing og gennemgang af køretøjet. Sidste overnatning i Maun er ikke nødvendig.

Tilbage til oversigten

Værd at vide

  • Priser kr. 1.000-2.000 pr. dag for 4x4 Landcruiser med udstyr
  • Lær at køre 4x4 inden I starter
  • Camp sites skal forudbestilles (de gør vi for jer)
  • Satellittelefon kan lejes

Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.