Overblik

Køretøjerne er moderne og i bedste stand, camping udstyret er gennemprøvet og briefingen før hver tur er omfattende. Det kræver ikke de store forudsætninger at kunne tage på sådan en rejse, men det er afgørende at man har lysten til at prøve kræfter med sig selv og at man har respekten for Afrikas natur og dyreliv. Vi sørger for at man bliver godt klædt på til eventyret inden man begiver sig afsted.

For nogle er dette den ultimative rejse til Afrika - på egen hånd, gennem fantastiske safarilandskaber - i en firehjulstrækker. Vi tilbyder, sammen med en af vores gode samarbejdspartner i Botswana, denne mulighed.

Botswana 4x4 Safari

Turen kan have  indhold fuldstændig efter efter eget ønske. Vi giver naturligvis gode råd til sammensætning og fordeling af dage.

Helt generelt anbefaler vi holde sig til Kalahari, Nxai Pan og Makgadikgadi i  sæsonen december - marts, hvor deltaet kan være vådt og der er stor risiko for at sidde fast. Deltaet opleves i denne periode bedst som forlængelse, hvor man flyver ind til en permanent camp og er der 2-4 dage.

December - marts
Maun 1 nat (briefing og gennemgang af køretøjet)
Nxai Pan 2-3 dage
Centrale Kalahari 3-5 dage
Makgadikgai 2-3 dage

April til november
Maun 1 nat (briefing og gennemgang af køretøjet)
Okavango / Moremi 2-3 dage
Moremi / Khwai 2-3 dage
Savuti 2-4 dage
Chobe 2-3 dage

Denne tur kan passende afsluttes med nogle dage ved Victoria Falls, eller ture kan tages i omvendt rækkefølge med start ved Victoria Falls. Første nat på kør-selv delen er da i Kasane, hvor der er briefing og gennemgang af køretøjet. Sidste overnatning i Maun er da ikke nædvendig.

Tilbage til oversigten

Værd at vide

  • Priser kr. 1.000-2.000 pr. dag for 4x4 Landcruiser med udstyr
  • Lær at køre 4x4 inden I starter
  • Camp sites skal forudbestilles (de gør vi for jer)
  • Satellittelefon kan lejes

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.