Har du lyst til at høre mere?

Kombiner golf, safari og Rovos Rail på Rovos Rail golf safari

Dette er en af Rovos Rails meget populære rejser, og der er mange, som vender tilbage, selvom det er en luksusrejse. Turen byder på ni dages luksus togrejse i Sydafrika, hvor der både er plads til at spille golf og deltage på udflugter i området. Turen indeholder fem golfrunder og en tur med Rovos Rail, som tager dig igennem Afrika med 40 km/t i eksklusive omgivelser. Uanset valg af kupetype, så er det en luksusrejse med et fremragende køkken og et udvalg af drikkevarer, der er bedre end de fleste almindelige restauranters – alt er inkluderet og niveauet er højt.

Læs mere om alle vores Rovos Rail-ture

Luksus golfrejsen

Dag 1 Afgang om formiddagen fra Pretoria til Rustenberg. Dagen tilbringes ombord på toget. Overnatning ombord.

Dag 2 Golf i Sun City på Gary Player Course eller Lost City Golf Couse. Ikke-golfspillere tager på safari i Pilanesberg Nationalpark. Middag ombord på toget og overnatning.

Dag 3 Kørsel til Natal og Drakensberg. Alle måltider ombord på toget.

Dag 4 Golf på Champagne Sports og ikke-golfspiller tager til de historiske områder ved Spionkop hvor englænder, boere og zuluers har kæmpe de store slag. Middag ombord på toget mens toget fortsætter mod Durban.

Dag 5 Golf på en en Durbans baner - Beachwood, Durban Country Club eller Zimbali. Ikke-golfere tager på byrundtur, til den botaniske have og spise frokost med udsigt til det Indiske Ocean. Middag ombord på toget på vej til Sydafrika ældste safariområde Hluhluwe.

Dag 6 Alle tager på morgensafari i Hluhluwe. Toget fortsætter senere på dagen mod nord til Swaziland. Middag ombord på toget.

Dag 7 Golf på Royal Swazi Golf Course. Ikke-golfere tager på safari i Mhkaya, besøger Swazi candles og en landsby. Toget fortsætter mod nord til Krugerparken.

Dag 8 Golf på Leopard Creek, White River eller Nelspruit Golf Course. Ikke golf-spillere tager på safari i Krugerparken. Toget fortsætter til Witbank. Middag ombord.

Dag 9 Ankomst til Pretoria midt på dagen.

Læs mere, hvis vi skal skræddersy din golfrejser til Sydafrika.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Rovos Golf Safari

Priser pr. person

Hele året 29.900 (Pullman Suite)
Hele året 44.000 (Deluxe Suite
Hele året 57.700 (Royal Suite)

Flyrejse fra Danmark samt overnatninger før og efter turen er ikke inkluderet.
Alle muligheder er åbne. Turen starter og slutter i Pretoria. Vi anbefaler en nat i Johannesburg/Pretoria før og efter togrejsen.


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.