Har du lyst til at høre mere?

Safari & Victoria Falls i Zimbabwe

Dette er den helt oplagte rejse, hvis man vil opleve Afrikas største vandfald, Victoria Falls og have et par rigtig gode safaridage. Hwange ligger tæt ved vandfaldene og er det oplagte safariområde, da det betrækkes som et af Afrikas bedste.

Kombinationsmulighederne er mange - badeferie på Mauritius, oplevelser i Cape Town og vinlandet, flodsafari på Zambezifloden, Rovos Rail mellem Pretoria og Victoria Falls, golf i Sydafrika, Okavango deltaet eller Kalahari ørkenen. Vi har idéerne og ved, hvad der kan lade sig gøre.

Vandfald og <span>safari</span>

Dag 1 & 2 Victoria Falls
Ankomst til Victoria Falls lufthavn. Det kan være fra Johannesburg som start på en rejse eller Botswana, Cape Town osv. Kørsel til hotellet.
Under opholdet anbefaler vi at besøge vandfaldet et par gange til fods. 

Vi anbefaler at bo på Victoria Falls Hotel eller det lidt billigere The Kingdom, der også har en fin beliggenhed.

Dag 3, 4 & 5 Hwange
Kørsel til Hwange Nationalparken syd for Vic Falls. Det tager et par timer at køre dertil og yderligere ca. 1 time gennem safariområdet til campen.
Safarikørsel tidlig morgen og eftermiddag hver dag. Det er tidspunkterne med de fleste aktiviteter. Timerne midt på dagen tilbringer vi i kampen, der har en fantastisk beliggenhed.

Dag 6 Flere dage i Hwange eller videre rejse
Det kan bestemt anbefales at blive flere dage i Hwange, hvis formålet er en intensiv dyre- og naturoplevelse fremfor at bruge tiden på transport. Men oplagte kombinationer er med Botswanas safariområder eller Cape Town i Sydafrika. Det er også muligt at kombinere med Mauritius og Seychellerne. 

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Safari og Victoria Falls

Turen helt kort

  • Victoria Falls 2 nætter
  • Hwange 3 nætter

Værd at vide

  • Tillægsarrangement

Priser pr. person

januar/februar/marts kr. 14.400
april/maj/juni kr. 15.900
juli-oktober kr. 19.900
november/december kr. 14.400

Inkluderet:

  • Victoria Falls Hotel 2 nætter m/morgenmad
  • The Hide i Hwange 3 nætter m/safariture, måltider og drikkevarer
  • Transport fra Victoria Falls lufthavn t/r

Ikke inkluderet:

  • Visum Zimbabwe US$30
  • Udflugter i Victoria Falls
  • Rejsen til/fra Victoria Falls

Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.