Har du lyst til at høre mere?

Oplevelsesrig Masai Mara safari

En kort, veltrimmet og oplevelsesrig rejse til Kenya med safari i Masai Mara og forlængelse til Det Indiske Ocean. Turen er perfekt hvis man kun har 8-10 dage f.eks. i forbindelse med vinterferie eller efterårsferie og gerne vil have nogle rigtige gode safaridage og lidt tid ved havet.

Masai Maras dyreliv er netop det, man kommer til Afrika for at opleve. Området er kendt for udsendelserne “De Store Katte” eller “Big Cat Diary”. Safarituren, som vi her har beskrevet, er baseret på, at man kører direkte til Masai Mara straks efter ankomsten til Nairobi, men der er intet i vejen for, at man kan starte med en overnatning i Nairobi eller flyve til Masai Mara – eller begge dele. Transporten retur til Nairobi kan også være i fly, eller man kan flyve direkte fra Masai Mara til kysthotellet. Vi afslutter med 4 dage på Diani Beach på Kenyas sydkyst, 4 dage i Watamu på nordkysten eller 4 dage på Zanzibar.

En uges oplevelser med Masai Mara safari og afslapning på Diani Baech

Dag 1 Afrejse
Afrejse fra Danmark

Dag 2, 3 & 4 Masai Mara
Ankomst til Nairobi og modtagelse af en safariguide fra Livingstone Safari. Kursen sættes direkte mod Rift Valley, som vi krydser mod vest. Køreturen bringer os gennem masai stammens land, og vi vil uundgåeligt møde dem med deres kvægflokke og geder. Som vi nærmer os Masai Mara begynder dyrelivet at tage til. De åbne sletter med græssende antiloper og zebraer byder os velkommen til 3 dage i et af Afrikas bedste safariområder. Til denne rejse er der flere safarilodges at vælge mellem. Deres beliggenhed i Masai Mara gør, at køreturen fra Nairobi tager 5-8 timer. Vi medbringer frokost, når det er nødvendigt. Ankomst til safarilodgen, som de næste dage er udgangspunkt for vores safariture på savannen. Vi kører normalt tidlig morgen straks efter solopgang og igen om eftermiddagen. Turen er normalt 2-3 timers varighed og er i dagens køligste timer, hvor aktiviteten blandt dyrene er størst.

Vi anbefaler Ilkeliani Camp, Mara Serena Lodge, Kichwa Tembo Camp – eller én af Governors Camps, hvis man vil det allerbedste.

Dag 5, 6, 7 & 8 Det Indiske Ocean
Vi returnerer til Nairobi ad landevejen og er i Nairobi i løbet af eftermiddagen. Herfra er flyturen på en time til Kenyas havneby, Mombasa, der er indskibsningsstedet for alle varer til Østafrika. Vi kører sydpå i ca. 1 time til Diani Beach (45 km) og bor på Chale Island, Southern Palms Beach Resort eller Indian Ocean Beach Club i 4 dage.

Badning og afslapning er oplagt i denne del af ferien - måske krydret med et par udflugter.

Dag 8 Hjemrejse
Kørsel til lufthavnen og hjemrejse. Ankomst til Danmark samme aften eller næste morgen.

 

Vi har også andre safarier i Kenya - læs mere her.

Praktisk

  • Visum US$50 udstedes ved ankomsten til Nairobi
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Masai Mara & kyst

Turen helt kort

  • Masai Mara 3 nætter
  • Diani Beach 4 nætter
Afrejse hver dag 7 overnatninger i Kenya 3 overnatninger på safari

Værd at vide

  • Afrejse hver dag
  • Samme safariguide på hele turen
  • Vælg mellem forskellige niveauer/typer af camps
  • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
  • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser (maks. 6 personer)
  • I stedet for Kenyas kyst kan rejsen gå til Mafia Island eller Zanzibar

Priser pr. person

januar/februar/marts fra kr. 18.500
april/maj/juni fra kr. 17.900
juli/august fra kr. 20.900
september/oktober fra kr. 20.400
november/december fra kr. 19.900

Pris baseret på 4 personer i safarikøretøjet

Tillæg ved 2 personer afhængig af valg af køretøj, fra kr. 500 pr. person

Kontakt os for børnerabat, familietur og lign


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.