Har du lyst til at høre mere?

Hvilken type safari skal jeg vælge?

Helt generelt er det ikke én af vores rejser, som ikke er fantastisk. Det er rejser, vi selv har været på og til enhver tid ville gøre igen. Helt naturlig vil alle ikke synes lige godt om samme rejse. Vi har naturligvis forskellige ønsker til rejselængde, safaritype, standard, antal forskellige overnatningssteder mm. 

Selvfølgelig bliver man mere skarp på ønskerne, når man har prøvet det en eller flere gange.
Her er inspiration til rejsen og nogle af de ting, man kan krydre oplevelsen med. Drømmer I om en kombination eller sammensætning, som vi ikke lige har vist, så spørg os.

Vi tilbyder følgende safarityper:

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.