Har du lyst til at høre mere?

Safari i Botswana - Ørken og Delta

The last true Wilderness – Afrikas sidste oprindelige vildnis kan du opleve på vores Botswana safariture. Okavango-deltaet, Chobe, Moremi, Savuti, Linyanti, Kahalari-ørkenen – alle disse områder byder på ganske unikke safarioplevelser. På en safari i Botswana føler man, man er kastet ind i en tidsmaskine – tilbage til oplevelser, der i dag nok er det nærmeste, man kan komme dét Afrika de første opdagelsesrejsende drog ind i. Botswana er på samme størrelse som Frankrig, men i Botswana bor blot mindre end 2 mio. indbyggere. 39% af hele landet er administreret af The Department of Wildlife and National Parks, mens 17% er deciderede nationalparker og beskyttede vildtreservater, hvilket giver nogle unikke områder til safari.

På safari i Botswana er det dig, din guide, dyrene og fascinerende uberørte landskaber. Der går ikke mange timer, før en følelse af at være både tilskuer og aktør i et utroligt scenarie kryber ind under huden på en. På vores Botswana safari vil man på 14 dage møde omtrent ligeså mange safaribiler som på to timer i den offentlige del af Krugerparken i Sydafrika. Mange vil skrive under på, at har man en gang været på safari, så er det “vanedannende”. Det udsagn tilslutter vi os gerne med den tilføjelse, at safari i Botswana så må være ekstremt vanedannende. The last true Wilderness slipper ikke så nemt sit greb om en. For mange aldrig... Uanset om man har været på safari før, eller det er første gang, så er safarioplevelsen ganske enestående og anderledes i Botswana end i de klassiske safarilande som Kenya, Tanzania eller Krügerparken i Sydafrika. Det skyldes grundlæggende to ting: Botswana’s turistpolitik og parker, der er meget store og uberørte. High cost – low volume – det er Botswana’s turistpolitik. Safarigæsten må betale en relativ høj pris og hermed begrænses antallet af turister drastisk i sammenligning med det noget større antal af turister, der hvert år besøger andre safarilande.

På safari i Botswana føler man sig virkelig som “de eneste”, der er på safari. Uanset om man har valgt de permanente safaricamps eller mobile safari.

Safarirejser til Botswana:

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.