Har du lyst til at høre mere?

Safari i Uganda - gorillaer i disen

Ugandas største oplevelser findes i landets vestlige bjergområder. Gorilla tracking står højt på manges ønskeliste, og det er unægtelig også de oplevelser, vi arrangerer flest af i Uganda. Men der er meget mere - både i samme område som gorillaerne og andre steder i landet. Vi kan arrangere besøg til batwafolket (pygmæer), chimpanse tracking, safari i Queen Elizabeth nationalparken og ved Muchison Falls.

Vi betragter ikke Uganda som et egentligt safariland. Det er vældig godt som supplement til Kenya eller et andet safariland i Afrika, hvis "safari" er hovedformålet med rejsen. Mængden af oplevelser er fuldt på niveau med Afrikas andre store lande, men det er ikke her, man finder sletterne med store flokke af zebraer, gnuer og rovdyr. Uganda bør vælges for netop de særlige naturoplevelser, som de har, og som for de fleste virker stærkest, når man har været i Afrikas mere traditionelle safarilande. 

Et ophold i Uganda kan være en rejse på alt fra 4 dage, som normalt er minimum i forbindelse med gorillaturene og opefter. Jo flere dage jo flere områder. Den naturlige rækkefølge og indhold vil være gorillaer, pygmæer, Queen Elizabeth Nationalparken, chimpansetracking og Murchison Falls. Den store Ugandasafari kan have en længde på 10-14 dage.

Den bedste rejse til Uganda kræver en snak med os, så vi kan høre lidt om jeres ønsker og forventninger, og så kan vi forklare.

Rejser til Uganda:

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.