Gorillaer i disen

Ugandas største oplevelser findes i landets østlige bjergområder. Gorilla tracking står højt på manges ønskeliste, og det er unægtelig også de oplevelser vi arrangerer flest af i Uganda. Men der er meget mere - både i samme område som gorillaerne og andre steder i landet. Vi kan arrangere besøg til batwafolket (pygmæer), chimpanse tracking, safari i Queen Elizabeth nationalparken og ved Muchison Falls.

Vi betragter ikke Uganda som et egentligt safariland. Det er vældig godt som supplement til Kenya eller et andet safariland i Afrika, hvis "safari" er hovedformålet med rejsen. Mængden af oplevelser er fuldt på niveau med Afrikas andre store lande lande, men det er ikke her man finder sletterne med store flokke af zebaer, gnuer og rovdyr. Uganda bør vælges for netop de særlige naturoplevelser som de har, og som for de fleste virker stærkest, når man har været i Afrikas mere traditionelle safariande. 

Et ophold i Uganda kan være en rejse på alt fra 4 dage, som normalt er minimum i forbindelse med gorillaturene, og opefter. Jo flere dage, jo flere områder. Den naturlige rækkefølge og indhold vil være gorillaer, pygmæer, Queen Elizabeth Nationalparken, chimpansetracking, Murchison Falls. Den store Ugandasafari kan have en længe på 10-14 dage.

Den bedste rejse til Uganda kræver en snak med os, så vi kan høre lidt om jeres ønsker og forventninger, og så kan vi forklare.

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.