Har du lyst til at høre mere?

Vi har Danmarks bredeste og mest detaljerede viden om golfrejser i Sydafrika

 

Hos Livingstone Safari har vi mange års erfaring med at arrangere drømmegolfrejser i Sydafrika. Fra luksus lodges og golfbaner i verdensklasse til skræddersyede safarioplevelser – vi skaber den perfekte kombinationsferie i Sydafrika. 

Sydafrika og Mauritius er vores mest populære rejsemål for golfrejser, men vi arrangerer også rejser til Abu Dhabi, Dubai og Marokko. Disse tre sidstnævnte er specielt populære til lidt kortere rejse på grund af rejsetiden.

Mauritius er populært til golf hele året og her findes mange hoteller med golfbaner. Man behøver ikke nødvendigvis at bo på et golfhotel, men priserne er klart bedst, hvis man gør.

Sydafrika er et kapital for sig og rummer uendeligt mange muligheder for en fantastisk rejse. Vi kender områderne og baner, og har altid forslag, hvis vi får lidt at vide om jeres ønsker.

Årstid, rejselængde, ca. hvor mange runder golf, skal I på safari eller er der andre ting I gerne vil opleve, hotelstandard - det er nogle af de ting vi først spørger om.

Forestil dig at spille på nogle af de smukkeste og mest udfordrende golfbaner med det fantastiske sydafrikanske landskab i baggrunden. Med Livingstone Safari kan denne drøm blive til virkelighed. Kontakt os i dag for at begynde at planlægge din perfekte golfferie i Sydafrika. 

 

Ring eller skriv til Carsten Mejlgaard cm@livingstone.dk / 33 16 19 18

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.