Har du lyst til at høre mere?

Kør på de populære Garden Route og Route 62 mens du oplever Sydafrikas fantastiske natur

Denne variation byder på den populære strækning på Garden Route og Route 62. Turen går fra Port Elizabeth til Cape Town og byder på en smuk køretur fra Oudsthoorn til Worcester. For mange vil dette være højdepunktet på rejsen, da man kommer væk fra de mere traditionelle turistområder, hvor man kan få lov til at opleve uberørte landskaber, olivenfarme, strudsefarme samt en af landets mest interessante vingårde.

Rejsen starter med overnatning i Port Elizabeth efterfulgt af safari i Pumba Game Reserve. Herefter 4-5 dage på Garden Route, og så går turen gennem Outeniqua bjergpasset til Oudsthoorn, hvor vores tur på Route 62 starter.

Vi anbefaler at starte med 2 nætter på farmen De Zeekoe efterfulgt af 2 nætter på Galenia ved den hyggelige by Montagu. Herfra fortsætter vi med 2 nætter i landsbyen Franschhoek i vinlandet og afsluttes med 3 nætter i Cape Town.

Detaljer

Dag 1 Afrejse fra Danmark

Dag 2 Port Elizabeth
Ankomst til Port Elizabeth. Vi anbefaler billeje til hele perioden, men vi kan også arrangere transport med chauffør og guidede udflugter. Dagene på safari i Sydafrika vil altid være med safariguide uanset, om man har valgt at køre resten af turen selv. Vi anbefaler The Beach Hotel på strandpromenaden i bydelen Summerstrand.

Dag 3, 4 & 5 Safari
Vores umiddelbare anbefaling til safari er Pumba Game Reserve, men Samara og Shamwari er også gode muligheder. Dagene her inkluderer alle safariture og måltider. Indkvartering er helt i top, og der er garanti for nogle gode dyre- og naturoplevelser. Safariturene ledes af dygtige safariguider, og transporten er i specialbyggede køretøjer, der kan klare terrænet, og man har godt udsyn.

Dag 6, 7 & 8 St. Francis Bay / Oyster Bay
Et par dage på en rejse ved vandet er et stort ønske for de fleste. St. Francis er bedst egnet, hvis man vil slappe helt af og måske blot gå en tur langs stranden. Oyster Bay er bedre, hvis man også vil kombinere med lidt vandring og måske en ridetur. Begge steder er absolut skønne steder, og det nærmeste man kommer en egentlig badeferie i Sydafrika. Man kan godt udelade eller flytte disse dage til fordel for Plettenberg Bay, der ganske vist er lidt mere turistet men også har fine strande.

Dag 9, 10 & 11 Plettenberg Bay
Området bugner af oplevelser. Nogle af dem er sejlture med delfiner, sæler, hvaler (juli – november), vandreture, Birds of Eden, Monkeyland, Knysna Elephant Park, vinfarme, golf og et mægtigt udvalg af hyggelige spisesteder til frokost og middag. Vi har i forslaget her indlagt 3 nætter, men der er intet i vejen for at forlænge eller flytte nogle af de andre overnatninger, så området her bliver tilgodeset.

Vi anbefaler Lairds Lodge, men hvis der er børn med på turen, er The Robberg eller The Country House bedre egnet. Det er også muligt at leje hus, eller hvis det skal være lidt billigere, findes her udmærkede B&B.

Dag 12 & 13 Oudtshoorn
Route 62 er en fantastisk køretur fra Garden Route og til Cape Town. Vælger man den vej, så skal der indlægges ekstra overnatninger, da ruten er længere, og man uundgåeligt har flere stop, end hvis man tager hovedvejen “N2” direkte til Cape Town. Man bør afsætte dagen og køre via Outeniqua bjergpasset til Oudtshoorn.

Dag 14 & 15 Montagu
Herfra fortsætter vi af Route 62 til Montagu, hvor der overnattes. Montagu er en hyggelig lille landsby og en hel dag til at opleve, en for mange turister helt fremmed del af landet, kan varmt anbefales. 7 Church Street er et hyggeligt lille hotel. Vi anbefaler at bo på Dezeekoe og besøge en strudsefarm og eventuelt cango grotterne. En tidlig morgen til områdets vilde surikatte er en stor oplevelse for mange dyreinteressede.

Dag 16 & 17 Vinlandet
Franschhoek er vores foretrukne af vinområderne ved Cape Town. Hyggelig lille landsby med nogle af landets bedste spisesteder og vinfarme. Man kan køre selv, men som mange vinelskere i Sydafrika siger “lad være at spytte de fantastiske dråber ud. Vi har kælet for dem i årevis”. I Franschhoek kan man leje cykler eller tager et lille tog, der kører mellem nogle af farmene.

Klein Olifants Hoek er et dejligt sted at bo og ligger centralt i gå-afstand til de bedste restauranter. Vi foreslår gerne alternativer.

Dag 18, 19 & 20 Cape Town
Det er ikke med vores bedste vilje, at vi “kun” inkluderer 3 overnatninger her, men på en længere rejse som denne skal der selvfølgelig afvejes. En afslutning med 3 overnatninger er fin – der har været mange oplevelser forud på rejsen og erkendelse af, at man blive mæt på et tidspunkt, så er det fint på dette tidspunkt at have tid til en tur på Kaphalvøens Kape det Gode Håb og eventuelt Robben Island og toppen af Table Mountain.

Vi anbefaler at bo på et af vores hyggelige guesthouse, f.eks. Underberg, eller et af hotellerne på The Waterfront.

Dag 21 Hjemrejse
Bilen afleveres i Cape Town lufthavn.

Dag 22 Ankomst Danmark

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Garden Route & Route 62

Værd at vide

 • Afrejse hver dag
 • Sydafrikas sommer er december til marts
 • Juni til september kan være kølige i Sydafrika
 • Overvej at få indlagt besøg til bugterne med de mange hvaler, hvis I rejser juli-oktober

Priser pr. person

Hele året fra kr. 32.800

Inkluderet:

 • Flybillet København – Johannesburg – Port Elizabeth, Cape Town – København
 • Billeje gruppe B (VW Polo eller lignende) i hele perioden
 • Billeje inkluderer fri kilometer, forsikringer og gps
 • Dagene på safari inkluderer alle safariture, måltider og drikkevarer
 • Øvrige overnatninger med morgenmad

Ikke inkluderet:

 • Rejseforsikringer
 • Udflugter (bortset på safari)
 • Benzin til bilen
 • Afleveringsgebyr for bilen (one way fee) ca kr. 500

Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.