Har du lyst til at høre mere?

Oplev Great Zimbabwe

Zimbabwes safarimæssige højdepunkter er i landets nordlige. I syd findes fantastiske landskaber ved Matopos og det historiske ruinbyer ved Masvingo. Denne rejse er reelt en udvidelse af en af vores safariture med Afrikas største inddæmmede sø, Lake Kariba. Skøn natur hvor safari til fods og bådtur er i fokus. Et fantastisk supplement til de to andre safariområder på turen og naturligvis Victoria Falls, der også er med på turen. Transporten rundt er med fly.

Den store rejse til Zimbabwe med tre af landets bedste safariområder - og naturligvis Victoria Falls.

Slette, skov, sø og flod

Dag 1 & 2 Victoria Falls
Ankomst til Victoria Falls lufthavn. Det kan være fra Johannesburg som start på en rejse eller Botswana, Cape Town osv. kørsel til hotellet.
Under opholdet anbefaler vi at besøge vandfaldet et par gange til fods. 

Vi anbefaler at bo på Victoria Falls Hotel eller det lidt billigere The Kingdom, der også har en fin beliggenhed.

Dag 3, 4 & 5 Hwange
Kørsel til Hwange Nationalparken syd for Vic Falls. Det tager et par timer at køre dertil og yderligere ca. 1 time gennem safariområdet til campen.
Safarikørsel tidlig morgen og eftermiddag hver dag. Det er tidspunkterne med de fleste aktiviteter. Timerne midt på dagen tilbringer vi i campen,
der har en fantastisk beliggenhed.

Dag 6, 7, 9 Matusadona
Fly til Lake Kariba og safarikørsel eller båd til campen. Vi tilbringer dagene med safari til fods, bådsafari og har fokus på de mindre dyrearter. Vi kører naturligvis safari og nyder tiden i campen, der ofte besøges af Afrika dyreliv. En dag sejler vi på tværs af søen til Sanyati Gorge og vandre nogle timer i de dramtiske landskaber.

Dag 10, 11 og 12 Mana Pools
Vi flyver til Mana Pools, der er Zimbabwe top safariområde ved Zambezi floden. På modsatte side af floden ligger Zambias Lower Zambezi Nationalpark. Dyrelivet er blandt Afrikas bedste. Vi anbefaler den tørre periode fra juni til oktober til denne rejse, hvor det netop er attraktivt at bo ved floden. Fuldt safariprogram med safarikørsel og mulighed for safari til fods. Timerne i campen midt på dagen er lige så vigtige.

Dag 9 Videre rejse eller hjemrejse
Fly fra Mana Pools til Harare. Herfra starter hjemrejse eller forlængelsen til Mauritius, Cape Town eller andet.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Great Zimbabwe

Turen helt kort

  • Victoria Falls 2 nætter
  • Hwange 3 nætter
  • Matusadona 3 nætter
  • Mana Pools 3 nætter

Priser pr. person

juni - oktober kr. 37.500

Inkluderet:
Victoria Falls Hotel 2 nætter m/morgenmad
The Hide i Hwange 3 nætter m/safariture, måltider og drikkevarer
Changa Safari Camp 3 nætter m/safariture, måltider og drikkevarer
Johns Camp i Mana Pools 3 nætter m/safariture, måltider og drikkevarer
Transport fra Victoria Falls lufthavn t/r
Fly Victoria Falls - Hwange - Lake Kariba - Mana Pools - Harare

Ikke inkluderet:
Visum Zimbabwe US$30
Udflugter i Victoria Falls


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.