Har du lyst til at høre mere?

Masai Mara, d. 1 april 2019

Historien kort: The marsh pride (vi er i Kenyas Masai Mara) delte sig for 3 år siden. Flokken var stor, og der var konflikter mellem løvinderne. 4 fortrak og startede ny flok. 3 af dem har nu forladt flokken for at få unger. De har tilsammen 5 stk., der er 3-7 uger gamle. De gemmer ungerne, indtil de er omkring 2 måneder gamle og returnerer så til flokken. Idag fandt vi dem ved et lille vandløb.... Mødrene flyttede sig til modsatte side af vandløbet på grund af en flok zebraer. Om det var for at beskytte ungerne eller for bedre at kunne jage vides ikke. De ældste unger kunne godt finde ud af at komme over, det samme med den ældste af de to mindste. Den kastede sig ned i vandet og svømmede over. Den mindste havde store problemer og var ikke så modig som broren, der stod på modsatte side og kaldte. Søster (som vi kaldte hende) endte med at falde udover skrænten i vandet og valgte så desværre det stejleste sted at kravle op. Det gik helt galt - der var for stejlt. Ungerne prøvede at alarmere moderen, og der gik lang tid før, hun forstod alvoren og kom til undsætningen. Bemærk de små der kommer "til undsætning" og specielt broren, der springer tilbage i vandet for at hjælpe sin søster. Håber at gengivelsen er til at forstå. Det var en fantastisk oplevelse. Den egentlige helt var broren, som vi skønnede ikke var mere 3-4 uger gammel.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.