Har du lyst til at høre mere?

Afrikas utrolige safarilande

Kenya
Kenya er et af Afrikas mest velkendte safarilande, og dette skyldes den store variation af dyr, natur og forskellige måder at opleve på. Mængden af dyr kan virke nærmest overvældende, og i Kenya kan du få lidt af det hele – alt fra ørkenområder til bjerge, uspoleret natur og regnskov. Kenyas infrastruktur gør det nemt at transportere sig rundt her, og det er en af grundene til, at Kenya er oplagt som rejseland.

Tanzania
Tanzania er en fantastisk safariland, som ikke bare giver anledning til ekseptionelle safariture, men som samtidig byder på andre af Afrikas store seværdigheder, feks Kilimanjaro,chimpanser i Mahale, landsbyer i Mufindi, Mafia Island mm. Der findes forskellige ruter for safari både i det nordlige og sydlige, som normalt holdes adskilt, men de kan kombineres. Tanzania har ry for at være noget dyrere end nabolandene. Det er specielt de kendte områder i nord feks Serengeti og Ngorongoro, der har opnået en vis status, og priserne er derefter. Det sydlige Tanzania er prissat langt mere fornuftigt og giver samtidig, for de fleste, en langt bedre safarioplevelse.

Sydafrika
Det er også populært at tage på safari i Sydafrika, men det bedste er at holde det til 3-4 dage og herefter opleve andre dele af den fantastiske land feks Garden Route, Cape Town, vinlandet, Rovos Rail, Swaziland eller kombinere med Victoria Falls.

Botswana
Botswana byder på nærmest uberørt natur, som sender dig tilbage til Afrikas oprindelse. Botswana er et stort land med få indbyggere, enorme safariområder og med en turistpolitik, der er ikke inkluderet masseturisme. Det har givet landet et mere eksklusivt image, som adskiller Botswana fra andre safarilande. 

Zambia
I Zambia er naturen, ligesom i Botswana, temmelig uberørt, og nogle af Afrikas mest populære og fantastiske nationalparker er at finde her. Det er Luangwadalen, der er mest attraktiv. Her kan man være i lang og bo på forskellige camps. Der er også muligt at komme på walking safari over flere dage. Zambezifloden og Kafue er to andre af Zambia top safariområder. Det er relativt kostbart at sammensætte flere safariområder i Zambezi på grund af afstandene og infrastrukturen. Victoria Falls ligger iøvrigt, hvor Zambia og Zimbabwe mødes.

Zimbabwe
Zimbabwe byder på enestående natur og et landskab, der gør det til en af Afrikas største turistdestinationer. Victoria Falls, et af verdens 7 vidundere, kan opleves her og på trods af, at landet har været præget af nedgang i turismen, er deres rolle som safaridestination igen blusset op. Kombinationen med safari i Hwange, eventuelt Mana Pools og Lake Kariba er en fantastisk rejse.

Vi tilbyder rejser til: 

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.