Har du lyst til at høre mere?

Afrikas utrolige safarilande

Kenya
Kenya er et af Afrikas mest velkendte safarilande, og dette skyldes den store variation af dyr, natur og forskellige måder at opleve på. Mængden af dyr kan virke nærmest overvældende, og i Kenya kan du få lidt af det hele – alt fra ørkenområder til bjerge, uspoleret natur og regnskov. Kenyas infrastruktur gør det nemt at transportere sig rundt her, og det er en af grundene til, at Kenya er oplagt som rejse- og safariland.

Tanzania
Tanzania er en fantastisk safariland, som ikke bare giver anledning til ekseptionelle safariture, men som samtidig byder på andre af Afrikas store seværdigheder, feks Kilimanjaro,chimpanser i Mahale, landsbyer i Mufindi, Mafia Island mm. Der findes forskellige ruter for safari både i det nordlige og sydlige, som normalt holdes adskilt, men de kan kombineres. Tanzania har ry for at være noget dyrere end nabolandene. Det er specielt de kendte områder i nord feks Serengeti og Ngorongoro, der har opnået en vis status, og priserne er derefter. Det sydlige Tanzania er prissat langt mere fornuftigt og giver samtidig, for de fleste, en langt bedre safarioplevelse.

Sydafrika
Det er også populært at tage på safari i Sydafrika, men det bedste er at holde det til 3-4 dage og herefter opleve andre dele af den fantastiske land feks Garden Route, Cape Town, vinlandet, Rovos Rail, Swaziland eller kombinere med Victoria Falls.

Botswana
Botswana byder på nærmest uberørt natur, som sender dig tilbage til Afrikas oprindelse. Botswana er et stort land med få indbyggere, enorme safariområder og med en turistpolitik, der er ikke inkluderet masseturisme. Det har givet landet et mere eksklusivt image, som adskiller safari i Botswana fra andre safarilande. 

Zambia
I Zambia er naturen, ligesom i Botswana, temmelig uberørt, og nogle af Afrikas mest populære og fantastiske nationalparker er at finde her. Det er Luangwadalen, der er mest attraktiv. Her kan man være i lang og bo på forskellige camps. Der er også muligt at komme på walking safari over flere dage. Zambezifloden og Kafue er to andre af Zambia top safariområder. Det er relativt kostbart at sammensætte flere safariområder i Zambezi på grund af afstandene og infrastrukturen. Victoria Falls ligger iøvrigt, hvor Zambia og Zimbabwe mødes.

Zimbabwe
Zimbabwe byder på enestående natur og et landskab, der gør det til en af Afrikas største turistdestinationer. Victoria Falls, et af verdens 7 vidundere, kan opleves her og på trods af, at landet har været præget af nedgang i turismen, er deres rolle som safaridestination igen blusset op. Kombinationen med safari i Hwange, eventuelt Mana Pools og Lake Kariba er en fantastisk rejse.

Vi tilbyder rejser til: 

  • Botswana
  • Kenya
  • Sydafrika
  • Tanzania
  • Zambia
  • Zimbabwe

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.