Har du lyst til at høre mere?

Oplev safari, hvaler og Cape Town i Sydafrika

Oplev et af Sydafrikas bedste safariområder; det privatejede Nkomazi Game Reserve. Området er enormt og med en beliggenhed i bjergene grænsende op mod Swaziland, byder det på nogle helt unikke natur- og dyreoplevelser, hvor du blandt andet kan opleve store hvaler trække ind i bugten. Turen afsluttes i Cape Town, hvor der er tid til at opleve områdets fine seværdigheder.

Kystbyen Hermanus er særligt interessant fra juli til oktober, hvor de store hvaler trækker ind i bugterne. De kan opleves fra båd eller på egen hånd langs kysten. Cape Town er fantastisk til storbyferie, spektakulær natur, køreture og vandring, golf, gourmet og vinoplevelser.

Detaljer

Dag 1 Afrejse
Afrejse fra Danmark

Dag 2, 3 og 4 Safari
Ankomst til Johannesburg og modtagelse i lufthavnen. Kørsel til Nkomazi Game Reserve ca. 3,5 times kørsel fra Johannesburg. Turen til Nkomazi foregår gennem et af de smukkeste landskaber i Sydafrika. Ankomst til lodgen midt på dagen. Dagene i Nkomazi byder på et væld af forskelligartede safarioplevelser. Vi står tidligt op og tager på safarikørsel i de første morgentimer, hvor aktiviteten blandt dyrene er mest udbytterig. Det er på dette tidspunkt, vi bedst kan tyde dyrenes spor efter nattens aktiviteter. Midt på dagen er der tid til et velfortjent hvil i campens skønne omgivelser. Eftermiddagen byder på endnu en safarikørsel, og vi benytter os af mørket til at se nogle af de nataktive dyr.

Dag 5, 6 og 7 Hvaler
Kørsel retur til Johannesburg hvorfra der flyves til Cape Town. Kørsel til Hermanus. Her tilbringes de følgende 3 dage - primært med oplevelser med hvalerne. Mulighed for bådtur og opleve hvaler nær kysten. Overnatning på Ocean Eleven.

Dag 8, 9 og 10 Cape Town
Cape Towns vartegn er det forunderlige flade bjerg, Table Mountain. En oplagt udflugt er derfor en tur op ad bjerget, som man enten kan ’bestige’ i en kabelbane eller til fods. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over byen.

Selve Cape Town har en masse at byde på, og The Waterfront er populært. Fra Waterfront går både til Robben Island, som er en stor oplevelse for de fleste. Oplagte ture fra Cape Town er heldagstur på Kaphalvøen til Kap det Gode Håb og heldagstur til vinlandet med besøg til et par gode vingårde i det smukke landskab samt frokost. Overnatning på Underberg House

Dag 11 Hjemrejse
Kørsel til lufthavnen og hjemrejse

Læs om alle vores safarirejser til Sydafrika.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Safari, hvaler & Cape Town

Turen helt kort

  • Safari 3 nætter
  • Hermanus 3 nætter
  • Cape Town 3 nætter

Værd at vide

  • Afrejse hver dag
  • Juni til september kan være kølige i Sydafrika
  • Antallet af dage i de 3 områder kan forlænges

Priser pr. person

Bedst juli - oktober fra kr. 22.900

Inkluderet
Flybillet København – Johannesburg – Cape Town t/r
Komati Camp 3 nætter med helpension og safarikørsel
Kørsel fra Johannesburg lufthavn –Nkomazi t/r
Ocean Eleven 3 nætter med morgenmad inkluderet
Underberg House 3 nætter med morgenmad inkluderet
Kørsel Cape Town lufthavn - Hermanus – Cape Town - Cape Town lufthavn

Ikke inkluderet
Drikkevarer, drikkepenge, rejseforsikring og afbestillingsforsikring.


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.