Har du lyst til at høre mere?

Nyd bountylandet seychellerne

Seychellerne er et mindre bounty ø-rige, som stadig er relativt uspoleret, og som på trods af et stort potentiale vedligeholder sit eksklusive image med et lavt antal besøgende turister. Dette gør de miljømæssige omgivelser på øerne uberørte og nærmest paradisagtige, og der er mulighed for at opleve både smukke strande, frodig regnskov og mindre byer med livlige og gæstfri beboere, og selvom tiden kan synes at stå stille i paradiset, får man aldrig nok.

I Det Indiske Ocean, lidt syd for ækvator blot et par timers flyvning fra Afrikas kyst, ligger Bountylandet Seychellerne. Det lille ø-rige er et uspoleret ferieparadis, men man skal ikke mere end 35 år tilbage, før landet var fuldstændig ukendt blandt danskere. Der var meget få hoteller på øerne og få flyforbindelser til dette Paradis. Mange rejsende kom derfor hertil i båd fra fastlandet efter en anstrengende og tidsmæssig lang rejse.Da vi arrangerede de første rejser til Seychellerne, var der kun et par hundrede danske besøgende om året. Antallet af turister er øget de seneste år – men ikke dramatisk. For selv om man på Seychellerne er klar over, at de smukke øer har et meget stort turistmæssigt potentiale, er der ingen intentioner om at misbruge de naturgivne ressourcer ved at bygge mange og store hoteller, indføre lave priser og hvad der ellers følger i kølvandet på masseturisme.

På Seychellerne har man altid haft meget strenge krav til antallet af hoteller, deres størrelse og udseende. Men der stilles også krav til de, der ønsker at rejse til Seychellerne. Når man rejser til dette Bountyland, skal man kunne forevise dokumentation for, at man hjemmefra har sørget for indkvartering. Det er nemlig ikke tilladt at campere på øerne.

 Den eksklusivitet, der hører med til en rejse til dette Paradis, er naturligvis ikke gratis, og sammenlignet med andre af verdens rejsemål forekommer prisniveauet højere på Seychellerne. Det er ikke en bevidst politik men et resultat af forholdsvis få turister samt den kendsgerning, at mange varer skal importeres. Samtidig har man et meget velfungerende social- og sundhedssystem, hvilket betyder, at der ikke findes fattige og syge mennesker på gaderne.

Seychellerne både lyder som og er et homogent og velfungerende land, og disse fakta, kombineret med de ubegribelige smukke strande, klippeformationer og bjerglandskaber, gør, at det i sandhed er et ferieparadis.

 Det er muligt at holde ferie på Seychellerne året rundt. Blot skal man i sin planlægning af turen tage højde for de to monsunvinde, der periodevis giver dårlige strande nogle steder på øerne, samt at der er mere nedbør i nogle af månederne end i andre.

Stort set alle former for indkvartering er mulig på Seychellerne, hvor udvalget spænder lige fra nogle meget få store hoteller over mindre hoteller til guesthouses. Også standarden varierer lige fra 1. klasse til “meget beskeden”. Der findes mange gode steder og endda enkelte, som kan tilskrives en plads blandt verdens førende hoteller.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.