Har du lyst til at høre mere?

Det mest eksklusive hotel Royal Palm

Øens tophotel på nordvestkysten ved privat sandstrand. Et meget elegant hotel med eksklusivt møblerede værelser. Royal Palm hotellet er medlem af "Leading Hotels of the world".

84 suiter fordelt på 57 junior suiter (55m2), 4 tropical suiter (70m2), 7 palm suiter (85m2), 3 garden suiter (115m2), 8 senior suiter (103 m2), 1 penthouse suite (122m2), 3 presidential suiter (178m2) og en royal suite (300m2).

Hotellet har 2 restauranter. Blandt hotellets faciliteter er swimmingpool, vandsportsfaciliteter som windsurfing, vandski og dybhavsfiskeri. Tennis, spa.

 

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.