Har du lyst til at høre mere?

Klassisk Mount Kenya safari i det smukke højlandet

Oplev en klassisk safari i Kenya hvor du både får lov til at opleve det smukke højland - Mount Kenya - samt den vilde savanne, mens du overnatter på et trætophotel, i Rift Valley og Masai Mara. Turen byder på syv safariovernatninger og kan med fordel kombineres med en tur til Kenyas kyst, Zanzibar, Seychellerne eller Mauritius.

Klassisk safarirejse i Kenya med overnatning på trætophotel i højlandet ved Mount Kenya, Rift Valley og Masai Mara. Oplevelserne er sikre og uden for meget kørsel. Der overnattes på 1. klasses safarilodges med god beliggenhed. Safarituren er god, hvis man ikke har været på safari før og er usikker på, om vores længere safariture er for lange. Højland ved Mount Kenya & Savanne indeholder safarioplevelser i tre meget forskellige naturområder. Det er en fantastisk introduktion til Afrika og velegnet, hvis man ønsker en afslutning ved stranden efter dagene på safari.

Bedste 1-uges safari i Kenya

Dag 1 Afrejse

Afrejse fra Danmark til Nairobi.

Dag 2 Nairobi

Ankomst til Nairobi først på dagen. Modtagelse i lufthavnen og indkvartering på hotel i byen. Om eftermiddagen er der arrangeret udflugt til Karen Blixens hus, der ligger uden for byen ved Ngong bakkerne. Indkvartering på det historiske The Stanley Hotel (standard),The Norfolk Hotel (standard), Nairobi Serena Hotel (deluxe), Hemingways Hotel (deluxe) eller House of Waine (deluxe).

Dag 3 Trætophotel - The Aberdares

Der køres mod nord til højlandet ved Mount Kenya og Aberdare skovene (3 timer). Vi kører gennem skoven til trætophotellet. Dagen, aftenen og natten tilbringes med at iagttage skovens dyr, der kommer for at drikke vand og grave i den saltholdige jord. Mange spændende scener udspænder sig blandt andet mellem bøfler og elefanter om retten til vandhullet. Der overnattes på lodgen, hvis man ellers kan løsrive sig. Indkvartering sker på Mountain Lodge (standard) eller The Ark (standard).

Dag 4 Rift Valley – Lake Naivasha

Der findes både kaffe- og teplantager i bjerglandskaberne på vejen til søerne i Rift Valley. Mange andre afgrøder dyrkes i dette område af de lokale feks bananer, papaja og andre eksotiske frugter. Køreturen er afvekslende, og ved nedstigningen til The Rift Valley har man en fremragende udsigt. Om eftermiddagen tager vi på bådtur på Naivashasøen og oplever dyrelivet i vandet og langs søens bred. Flodheste, pelikaner, vandbukke, bøfler med mere og selvfølgelig mange fuglearter.

Dag 5, 6 & 7 Sletter og floder - Masai Mara

Dagen startes tidligt, og der køres gennem The Rift Valley og Maasai-land til Masai Mara (ca. 6 timer). Længe før Masai Mara nås, har vi set mange dyr. Der er ikke noget fysisk hegn, der hindrer dyrenes vandring, og mange dyrearter lever nær maasai-folket. De næste 3 dage tilbringes i Masai Mara. Vi vil blandt andet opsøge Masai Maras løveflokke, og på de åbne sletter ses ofte geparder på jagt. På savannen findes blandt andet strudse, zebraer, gnuer, bøfler, elefanter og forskellige antilopearter. Vi kører safariture tidlig morgen og om eftermiddagen. Vi har en del forskellige camps og lodges at vælge mellem. Det varierer i beliggenhed, stil og pris.

Vi har vores favoritcamps i alle kategorier. Standardniveauet hos os er middel+. Vi bruger ikke de absolut billigste steder. Beliggenhed og charme falder med prisen, men påvirker ikke nødvendigvis oplevelsen på safariturene. Den samlede pakke er dog vigtig for os og, så derfor anbefaler vi at bruge de sidste par hundrede kroner. Lad os eventuelt forklare lidt om de forskellige muligheder for at bo i Masai Mara. Der er mange skønne steder.

Dag 8
Safarituren slutter, og der køres retur til Nairobi, hvorfra der kan fortsættes til Kenyas kyst, Zanzibar eller andet tillægsarrangement. Bemærk at det er muligt at flyve retur til Nairobi fra Masai Mara eller direkte til Kenyas kyst.

 

Praktisk

 • Visum US$50
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Højland & Savanne

Turen helt kort

 • Nairobi 1 nat
 • Højlandet 1 nat
 • Rift Valley 1 nætter
 • Masai Mara 3 nætter
Afrejse hver dag 6 overnatninger på safari 7 overnatninger i Kenya Kan forlænges med strand

Værd at vide

 • Afrejse hver dag
 • Samme safariguide på hele turen
 • Vælg mellem forskellige niveauer/typer af camps
 • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
 • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser (maks. 6 personer)
 • Kombinér med Mafia Island, Kenyas kyst, Seychellerne og Zanzibar

Priser pr. person

januar/februar/marts fra kr. 19.900
april/maj/juni fra kr. 19.500
juli/august fra kr. 22.900
september/oktober fra kr. 21.900
november/december fra kr. 19.900

Pris baseret på 4 personer i safarikøretøjet
Tillæg ved 2 personer fra kr. 2.500 pr. person

Kontakt os for børnerabat, familietur og lign.


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.