Har du lyst til at høre mere?

Det smukke og eksklusive Le Paradis hotel

Eksklusivt 5-stjernet hotel beliggende på sydvestkysten ved Le Morne langs en meget smuk hvid sandstrand. Le Paradis hotellet er nabo til et af vores andre favoritter - Le Dinarobin - og de deler strand, restauranter, golfbane og øvrige faciliteter.

Hotellet har 286 værelser fordelt på 5 forskellige værelsestyper: 40 superior værelser, 60 deluxeværelser, 174 junior suites, 4 club suites og 8 senior suites.
Alle værelser ligger med udsigt til havet og har terrasse, aircondition, badeværelse, hårtørrer, minibar, telefon og tv med videokanal.

Her er 3 restauranter, hvor der serveres alt fra eksotiske lokale retter til det internationale køkken. Hotellet har 2 swimmingpools, 18-hullers golfbane, tennis, bordtennis, volleyball, fodbold, mountain bikes, motionscenter og aerobic. Til vands tilbydes vandski, windsurfing, sejlbåde, kajak, vandcykler, dykning, snorkling og dybhavsfiskeri. Golf, dykning, dybhavfiskeri, og mountain bikes koster ekstra.

Miniklub for børn mellem 3 og 12 år, babysitter, butikker, frisør, SPA, sauna, massage, telefon, afrejselounge med brusere og omklædningsrum.

Med bedste beliggenhed ligger en række af villaer langs vandet. Villaerne har 3 soveværelser, 2 badeværelser, stue, køkken, og stor terrasse. Der hører golfvogn samt egen butler til hver villa. Man kan vælge at spise i en af hotellets restauranter eller få privat kok til at forberede middagen i villaen. En fantastisk og fleksibel indkvarteringsmulighed for familier eller vennepar.

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.