Har du lyst til at høre mere?

Det smukke og eksklusive Le Paradis hotel

Eksklusivt 5-stjernet hotel beliggende på sydvestkysten ved Le Morne langs en meget smuk hvid sandstrand. Le Paradis hotellet er nabo til et af vores andre favoritter - Le Dinarobin - og de deler strand, restauranter, golfbane og øvrige faciliteter.

Hotellet har 286 værelser fordelt på 5 forskellige værelsestyper: 40 superior værelser, 60 deluxeværelser, 174 junior suites, 4 club suites og 8 senior suites.
Alle værelser ligger med udsigt til havet og har terrasse, aircondition, badeværelse, hårtørrer, minibar, telefon og tv med videokanal.

Her er 3 restauranter, hvor der serveres alt fra eksotiske lokale retter til det internationale køkken. Hotellet har 2 swimmingpools, 18-hullers golfbane, tennis, bordtennis, volleyball, fodbold, mountain bikes, motionscenter og aerobic. Til vands tilbydes vandski, windsurfing, sejlbåde, kajak, vandcykler, dykning, snorkling og dybhavsfiskeri. Golf, dykning, dybhavfiskeri, og mountain bikes koster ekstra.

Miniklub for børn mellem 3 og 12 år, babysitter, butikker, frisør, SPA, sauna, massage, telefon, afrejselounge med brusere og omklædningsrum.

Med bedste beliggenhed ligger en række af villaer langs vandet. Villaerne har 3 soveværelser, 2 badeværelser, stue, køkken, og stor terrasse. Der hører golfvogn samt egen butler til hver villa. Man kan vælge at spise i en af hotellets restauranter eller få privat kok til at forberede middagen i villaen. En fantastisk og fleksibel indkvarteringsmulighed for familier eller vennepar.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.