Har du lyst til at høre mere?

Det populære Le Canonnier hotel

4-stjernet hotel på øens nord-vestside omgivet af ikke mindre end 3 strande. Le Canonnier hotellet ligger i en tropisk have, hvor ruinerne af et gammelt fort, et gammelt fyrtårn og gamle restaurerede kanoner giver en historisk atmosfære.

Inkluderet er en del vandsport bl.a. vandski, windsurfing, dykning, snorkling, dybhavsfiskeri og vandgymnastik. Der betales for dykning og dybhavsfiskeri. Andre aktiviteter inkluderer 3 tennisbaner, mulighed for at leje cykler, forskellige boldspil og yoga. Der er miniklub for børn mellem 3 og 12. I alt 248 værelser fordelt på 128 standardværelser, 74 superiorværelser og 46 duplex famileværelser. Værelserne har enten havudsigt eller udsigt til have og swimmingpool. Alle værelser har privat terrasse/balkon, aircondition, TV, telefon og minibar. Hotellet har 2 barer og 2 restauranter, hvor der serveres temabuffet og a-la-carte frokost og middag.

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.