Har du lyst til at høre mere?

Det populære Le Canonnier hotel

4-stjernet hotel på øens nord-vestside omgivet af ikke mindre end 3 strande. Le Canonnier hotellet ligger i en tropisk have, hvor ruinerne af et gammelt fort, et gammelt fyrtårn og gamle restaurerede kanoner giver en historisk atmosfære.

Inkluderet er en del vandsport bl.a. vandski, windsurfing, dykning, snorkling, dybhavsfiskeri og vandgymnastik. Der betales for dykning og dybhavsfiskeri. Andre aktiviteter inkluderer 3 tennisbaner, mulighed for at leje cykler, forskellige boldspil og yoga. Der er miniklub for børn mellem 3 og 12. I alt 248 værelser fordelt på 128 standardværelser, 74 superiorværelser og 46 duplex famileværelser. Værelserne har enten havudsigt eller udsigt til have og swimmingpool. Alle værelser har privat terrasse/balkon, aircondition, TV, telefon og minibar. Hotellet har 2 barer og 2 restauranter, hvor der serveres temabuffet og a-la-carte frokost og middag.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.