Har du lyst til at høre mere?

Safari i Sydafrika – kultur, landskab og dyreliv samlet i ét

Sydafrika er et ganske enestående rejse- og safariland. Landet rummer et væld af seværdigheder i et landskab, der strækker sig fra vestkysten ved Atlanterhavet til østkysten ved Det Indiske Ocean – et farvespektrum i kultur, safari, landskab og dyreliv, som kun findes få andre steder i verden.

Gode safarimuligheder i Sydafrika

Safarimulighederne er rigtig gode. Det er ikke helt rigtigt at sige, at Sydafrika ikke er et safariland men snarere, at safari i Sydafrika er forskelligt fra Kenya, Tanzania, Botswana og Zambia. Safari i Sydafrika kan være rigtig godt, men bedst i vores optik når man begrænser det til 2-4 dage. Hvis man vil på safari i længere tid, skal det laves rigtigt, eller man skal overveje et af Afrikas andre safarilande.

Grunden hertil er, at safariområderne i Sydafrika, i modsætning til vore andre rejsemål i Afrika, er relativt små og dyrelivet mere ensartet. Det virker knapt så vildt som i de andre lande. Men vigtigt er den sammenhæng, at hvis man ikke har været der, så vil man synes, at safari i Sydafrika er fantastisk. Lige så vigtigt, når man planlægger safariindholdet i Sydafrika, er, at Sydafrika har en overflod af mange andre store oplevelser, som bør være en lige så væsentlig del af den samlede oplevelse som dagene på safari.

Vi fremhæver her:

Eastern Cape med Port Elizabeth, safariområderne blot en times kørsel derfra og kystlinien ved Cintsa
Western Cape med Garden Routes smukke natur, Afrikas sydligste punkt “Agulhas”, hvaler fra juli til oktober, det enorme vinland, Cape Town og kaphalvøen og meget mere.
Rovos Rail – luksustoget der blandt andet kørermellem Pretoria og Cape Town samt Pretoria og Victoria Falls
Golfbaner i verdensklasse i Sun City, Fancourt, Pearl Valley og et generelt højt niveau i resten af landet
En overflod af gode spisesteder og til priser der et pænt stykke under, hvad vi vandt til herhjemme.

Hos Livingstone Safari kender vi Sydafrika rigtigt godt. Vi ved alt om, hvor der er bedst på de forskellige årstider, hvor man skal bo, hvad man kan opleve i de forskellige områder og kender de bedste vingårde og restauranter.

Ligesom med vores andre rejser til Afrika kan vi kun opfordre til at tage os med på råd, når den rigtige safarirejse til Sydafrika til skal planlægges.

Rejser til Sydafrika:

 

Rejser til Sydafrika

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.