Har du lyst til at høre mere?

Hotel Dinarobin ved den smukke hvide sandstrand

Et af øens bedste og mest eksklusive hoteller er beliggende på sydvestkysten ved Le Morne langs en smuk hvid sandstrand. Hotellet er nabo til et af vores andre favoritter - Le Paradis Hotel - og de deler strand, restauranter, golfbane og øvrige faciliteter. Dinarobin er lidt roligere, lidt mere elegant og eksklusivt.

Uanset hvor man befinder sig på hotellets område, så fornemmer man ikke størrelsen. Eksempelvis har hvert værelsesafsnit egen pool foruden den store fælles pool ved restauranterne. Værelserne er elegante, nænsomt indrettet med gode møbler og god plads. Standardværelset hedder Junior Suite og er tilstrækkeligt for de fleste. Herfra bevæger man sig op i pris og størrelse.

De 172 suiter er fordelt på Junior Suiter, Senior Suiter, Family Suiter, Club Family Suite og 2 eksklusive villaer. Alle værelser ligger mod havet og har terrasse eller altan. Familier vil med fordel kunne vælge "Family Suite" eller "Club Family Suite".

Hotellet har 4 restauranter: Il Gusto (italiensk), Saveurs des Iles (creolsk), Le Morne Plage (seafood) og L'Harmonie (internationalt køkken). Desuden er her swimmingpool, 18-hullers golfbane, tennis, bordtennis, volleyball, fodbold, mountain bikes, motionscenter, aerobic og SPA. Til vands tilbydes vandski, windsurfing, sejlbåde, kajak, vandcykler, dykning, snorkling og dybhavsfiskeri. Golf, dykning, dybhavfiskeri, og mountain bikes koster ekstra.

 

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.