Har du lyst til at høre mere?

Hotel Dinarobin ved den smukke hvide sandstrand

Et af øens bedste og mest eksklusive hoteller er beliggende på sydvestkysten ved Le Morne langs en smuk hvid sandstrand. Hotellet er nabo til et af vores andre favoritter - Le Paradis Hotel - og de deler strand, restauranter, golfbane og øvrige faciliteter. Dinarobin er lidt roligere, lidt mere elegant og eksklusivt.

Uanset hvor man befinder sig på hotellets område, så fornemmer man ikke størrelsen. Eksempelvis har hvert værelsesafsnit egen pool foruden den store fælles pool ved restauranterne. Værelserne er elegante, nænsomt indrettet med gode møbler og god plads. Standardværelset hedder Junior Suite og er tilstrækkeligt for de fleste. Herfra bevæger man sig op i pris og størrelse.

De 172 suiter er fordelt på Junior Suiter, Senior Suiter, Family Suiter, Club Family Suite og 2 eksklusive villaer. Alle værelser ligger mod havet og har terrasse eller altan. Familier vil med fordel kunne vælge "Family Suite" eller "Club Family Suite".

Hotellet har 4 restauranter: Il Gusto (italiensk), Saveurs des Iles (creolsk), Le Morne Plage (seafood) og L'Harmonie (internationalt køkken). Desuden er her swimmingpool, 18-hullers golfbane, tennis, bordtennis, volleyball, fodbold, mountain bikes, motionscenter, aerobic og SPA. Til vands tilbydes vandski, windsurfing, sejlbåde, kajak, vandcykler, dykning, snorkling og dybhavsfiskeri. Golf, dykning, dybhavfiskeri, og mountain bikes koster ekstra.

 

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.