Har du lyst til at høre mere?

Oplev Cape Town, Okavango, Victoria Falls og kør med Rovos Rail

Luksusrejse hvor vi får det hele med. Victoria Falls er et højt ønske hos mange. Vi topper den oplevelse med 3 fantastisk dage i Botswana. Safari i Botswana er intensiv - områderne er store, få turister, mange dyr, små eksklusive camps, natsafari, off road kørsel - på 3 døgn får man kørt lige så meget safari som på en uge andre steder i Afrika. Vi oplever den smukke by Cape Town og stiger ombord på Rovos Rail til Pretoria. Togrejsen er på 2 dage, og vi slutter på et af landets bedst hoteller - bare en enkelt dag - og flyver retur til Danmark.

15 dage i alt inklusive rejse fra Danmark. Vi starter ved Victoria Falls, har 3 fantastiske safaridage i Okavango Deltaet i Botswana, 4 dage i Cape Town og slutter med Rovos Rail fra Cape Town til Pretoria.

Fantastisk rejse i vores vintermåneder

Dag 1 Afrejse fra Danmark

Dag 2 & 3 Victoria Falls
Flyskift i Johannesburg og videre til Victoria Falls. Modtagelse og kørsel til den historie Victoria Falls Hotel, der ligger med den smukkest udsigt. Hotellet er iøvrigt kendt for sin "afternoon tea" på terrassen. Vi har en række udflugter, som vi anbefaler for at få det maksimale ud af opholdet.

Dag 4, 5 & 6 Okavango Deltaet
Vi kører til Kasane, der er startstedet for safariture i det nordlig Botswana. Herfra flyver vi til vores camp. Det vigtige ved denne tur og mange af vores øvrige ture i Botswana er, at vi bor i et af de private safariområder. Disse områder er enorme i areal, og fordi ingen af områderne er indhegnet vandrer dyrelivet frit. Her er ganske få camps sammenlignet med andre steder i Afrika og helt kort, så føler man, at man har Afrika for sig selv. Det er en eksklusive safarioplevelse, der bliver krydret af, man må off road og natsafari. Normalt tager man på to safariture om dagen - morgen/formiddag og eftermiddag/aften. Turene er lang 4-5 timer og på blot 3 dage vil man få kørt mere safari end på 6-7 dage i feks Kenya eller Tanzania. Til denne rejse bor på Pom Pom, Splash Camp eller Rra Dinare, der er i samme prisklasse og alle helt fantastiske.

Dag 7, 8, 9 & 10 Cape Town
Midt på dagen flyver vi til Maun og videre til Cape Town. Modtagelse og kørsel til hotellet på The Waterfront. Bemærk at andre hotellerne bestemt kan vælges til denne rejse. Vi anbefaler, at vi får lov til at give et par anbefalinger, der netop passer jeres ønske til en afslutning. Under opholdet anbefaler vi et besøg til Table Mountain, Robben Island, vinlandet, Kap det gode Håb mm. Stort set alt kan arrangeres fra dag til dag og på egen hånd, men vi tilbyder og en pakke med udflugter med guide. Lad os forklare lidt mere om hvordan det er at være turist i Cape Town, så I kan vælge det rigtige for jer.

Dag 11 & 12 Rovos Rail
Vi stiger ombord på Afrikas mest eksklusive togrejse. Rejsen går gennem vinlandet, Kimberley og The Karoo til Johannesburg og Pretoria. Der er 2 nætter ombord på toget. Det meste af tiden er naturligt ombord, men der er et par mulighed for at komme af og strække benene. 

Dag 13 Sandton, Johannesburg
Ankomst til Pretoria og kørsel til The Saxon, hvor vi tilbringes sidste nat i Afrika - og vi slutter i stil!

Dag 14 Hjemrejse
Kørsel til lufthavnen og hjemrejse.

Dag 15 Ankomst til Danmark

Se alle safarirejser til Sydafrika her.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Vic Falls, Okavango, Cape Town & Rovos Rail

Turen helt kort

  • Victoria Falls 2 nætter
  • Okavango Deltaet / Moremi 3 nætter
  • Cape Town 4 nætter
  • Rovos Rail 2 nætter
  • Sandton, Johannesburg 1 nat

Værd at vide

  • Ved valg af billigere hotel i Victoria Falls, Cape Town og Johannesburg starter prisen for denne rejse på kr. 42.900

Priser pr. person

Hele året fra kr. 49.900

Inkluderet:
Flyrejse København - Victoria Falls / Cape Town - København
Victoria Falls Hotel 2 nætter inkl. morgenmad
Transport lufthavn - hotel
Transport Vic Falls Hotel - Kasane
Fly Kasane - Okavango
Pom Pom Camp, Rra Dinare eller Splash 3 nætter inkl. alle safariture, måltider og drikkevarer
Fly Okavango - Maun - Cape Town
V&A Hotel i Cape Town 4 nætter inkl. morgenmad
Transport lufthavn - hotel - station i Cape Town
Rovos Rail (Pullman kupé) 2 nætter til Pretoria med måltider, drikkevarer og udflugter inkluderet
Saxon Hotel i Johannesburg 1 nat inkl. morgenmad
Transport fra Rovos Rail i Pretoria - hotel - lufthavn i Johannesburg


Ikke inkluderet:
Rejseforsikringer
Visum Zimbabwe (Victoria Falls) US$30 
Udflugter Victoria Falls og Cape Town
Drikkepenge

Tillæg for deluxe kupé på Rovos Rail kr. 5.500 pr.person


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.