Har du lyst til at høre mere?

Kom på safari til Ruaha, Katavi og Selous

Der er kun fly til Katavi mandag og torsdag. Det giver mulighed for 3, 4 eller 7 overnatninger. Vores rejse her er baseret på 3 overnatninger i Katavi med Ruaha først og Selous bagefter. Afrejse fra Danmark er torsdag. Andre kombinationer er naturligvis mulige.

En udvidelse af vores populære safari til Ruaha og Selous med en af Afrikas absolutte perler - Katavi. Enorme flokke af store græsædere og rovdyr. Det er et Afrikas mest intensive safaristeder - afsides, autentisk og masser af dyr. Eneste minus - det er kostbart at flyve til. Det stiller lidt krav til rejsebudgettet eller viljen til den "rigtige" oplevelse.

Livingstones Afrika

Dag 1 Afrejse

Dag 2, 3 & 4 Ruaha
Ankomst til Dar Es Salaam. Modtagelse i lufthavnen og kørsel til indenrigsterminalen. Flyv til Ruaha Nationalpark. Kort køretur til campen og safaristart. De næste 3 dage bruges på safarikørsel morgen og eftermiddag. Turen har forskellig længde, og vi kører på forskellige tidspunkter, så vores "vinkler" på Afrikas natur bliver flest mulige. Dyreliv og natur er spektakulært. Af de mere sjældne arter findes roan- og sabelantilope.
Ruaha River Lodge 3 nætter med safariture og måltider inkluderet.

Dag 5, 6 & 7 Katavi
Fly til Katavi tidlig morgen. Vi ankommer til campen før frokost. Dette enorme safariområde har kun få camps og er ikke tilgængeligt hele året. Vi bor i Katavi Wildlife Camp med kun 6 telte og udsigt over sletterne. Dagsprogrammet er fleksibelt, og det er ikke et ualmindeligt ønske at tilbringe mange timer i campen, der er et fantastisk sted at betragte Afrika fra. Det er flybilletten til/fra Katavi, der bringer prisen på denne rejse op. Hvis budgettet tillader det så forlæng med flere dage. Oplevelsen i Katavi vil blive en af de største nogensinde. Det findes ikke mange af disse steder.

Dag 8, 9 & 10 Selous
Fly til Selous - det største vildtreservat i Afrika. Fantastisk område hvor den store oplevelse på denne rejse er floden og turene i motorbåd. Vi kører også på safari og har mulighed for en safari til fods. Vi bor på Rufiji River Camp, der ligger med udsigt over floden.

Dag 11 Hjemrejse
Fly til Dar es Salaam og videre mod Danmark eller forlængelse.

Dag 12 Ankomst til Danmark

Læs mere om vores mange safarirejser til Tanzania.

Praktisk

  • Afrejse torsdag
  • Antallet af dage i alle 3 områder er fleksibelt
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Ruaha, Katavi og Selous

Turen helt kort

  • Ruaha 3 nætter
  • Katavi 3 nætter
  • Selous 3 nætter
Afrejse hver dag 9 overnatninger på safari Sydlige Tanzania

Værd at vide

  • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
  • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser eller Land Rover

Priser pr. person

Juli-oktober fra kr. 54.800

Kontakt os for børnerabat, familietur og lign.


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.