Har du lyst til at høre mere?

Luksussafari med ørken, Delta og Victoria Falls i Botswana

Luksussafari til 2 af Botswanas bedste safariområder med efterfølgende ophold ved Victoria Falls. På safarituren overnattes der i luksustelte med ensuite faciliteter. Opholdet ved Victoria Falls er på det historiske Victoria Falls Hotel.

Kalahari ørkenen er et besøg værd året rundt, men særligt skal december til marts fremhæves. Det er tidspunktet med grønne sletter, de flotteste farvemæssige kontraster og mulighed for at opleve det mest fantastiske tordenvejr. Kombinationen med safari i Okavango giver et højt safariniveau med stor alsidighed i natur og dyreliv. Se også vores øvrige Botswana safarier.

Detaljer

Dag 1 Afrejse
Afrejse fra Danmark via Johannesburg til Maun i Botswana.

Dag 2, 3 og 4 Kalahari
Ikke længe efter ankomsten til Maun sidder vi i vores lille fly på vej til Kalahari. Vi anbefaler Nxai Pan eller Tau Pan. Det fascinerende er ørkens anderledes dyr, planter og træer. Specielt perioden fra den første regn falder i november til maj måned er interessant. Sletterne farves grønne og græsæderne tiltrækkes. Har man været på safari andre steder i Afrika bemærker man straks forskellen. Kontrasten er ekstra stor i forhold til det næste safariområde på denne rejse.

Dag 5, 6 & 7 Okavango Deltaet
Vi flyver til Okavango Deltaet. Dyrelivet er spændende. Blandt andet finder man antilope-arterne lechwe og sitatunga i deltaet. Fuglelivet er uovertruffent og iagttagelser af forskellige storke-arter, farvestrålende bi-ædere, vadefugle og ørne vil der være mange af. Men det er langt fra fuglelivet og specielle antilopearter, der er det mest interessant. Safariområderne her har rovdyr - det er leoparder, løver, vilde hunde, hyæner og mange af de mindre arter også. Safari mæssigt er dette område toppen af, hvad Afrikas har at byde på. Vi bor I et af Botswanas enorme private safariområder, hvor natsafari og off road kørsel er tilladt og hverdag under vores ophold. Under opholdet er der både mulighed for safarikørsel samt sejlture i motorbåd og kano. Indkvartering på Kwara Camp eller tilsvarende. 

Dag 8 & 9 Victoria vandfaldene
Vi flyver til Kasane, hvorfra der køres til Victoria Falls by. Indkvartering på det smukke Victoria Falls Hotel (Zimbabwe). I området er det ligeledes muligt at arrangere sceniske flyvninger over vandfaldende samt sejlture på Zambezi floden.

Dag 10 Hjemrejse eller forlængelse
Der flyves til Johannesburg. Herfra kan hjemrejsen fortsætte til Danmark samme aften. Det er også muligt at forlænge med nogledage i Sydafrika, feks Cape Town.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Ørken, Delta og vandfald

Turen helt kort

  • Kalahari 3 nætter
  • Okavango Deltaet 3 nætter
  • Victoria Falls 2 nætter

Værd at vide

  • Kan udvides med en camp mere i Okavango

Priser pr. person

januar/februar/marts fra kr. 40.900
april/maj/juni fra kr. 48.300
juli-oktober fra kr. 56.700
november/december fra kr. 40.900

Inkluderet
-flybillet København – Maun/Vic Falls t/r
-lufthavnsskatter og afgifter
-6 nætter på safari med alle måltider og drikkevarer
-alle safariaktiviteter
-transport fra Kasane til Livingstone
-2 nætter på Victoria Falls Hotel med morgenmad
-kørsel til Vic Falls lufthavn.
- fly mellem alle camps

Ikke inkluderet
-drikkepenge
-rejseforsikring
-afbestillingsforsikring
-visum Zimbabwe US$30


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.