Har du lyst til at høre mere?

Oplev toppen af Afrika med Victoria Falls, Hwange og Mana Pools

Oplagt rejse hvis man søger den eksklusive del af Afrika og nogle af landets bedste safariområder. Hwange og Mana Pools, som denne tur går til, er den absolutte top i Afrika. Et helt fantastisk dyreliv og natur med overnatningssteder i særklasse, hvilket billederne nedenfor illustrerer meget godt. Derudover går turen også til det smukke Victoria Falls område.

Transporten rundt er med fly. Det er meget lidt transporttid mellem safaricampene på rejsen, og derfor er de 6 overnatninger på safari tilstrækkeligt for de fleste. Antallet af dage kan uden videre forlænges. Der er forbindelse mellem områderne hver dag.

Se eventuelt vores lidt længere tur i Zimbabwe, der også inkluderer Lake Kariba.

8 dage i Zimbabwe

Dag 1 & 2 Victoria Falls
Ankomst til Victoria Falls lufthavn. Det kan være fra Johannesburg som start på en rejse eller Botswana, Cape Town osv. Kørsel til hotellet.
Under opholdet anbefaler vi at besøge vandfaldet et par gange til fods. 

Vi anbefaler at bo på Victoria Falls Hotel eller det lidt billigere The Kingdom, der også har en fin beliggenhed.

Dag 3, 4 & 5 Hwange
Kørsel til Hwange Nationalparken syd for Vic Falls. Det tager et par timer at køre dertil og yderligere ca. 1 time gennem safariområdet til campen.
Safarikørsel tidlig morgen og eftermiddag hver dag. Det er tidspunkterne med de fleste aktiviteter. Timerne midt på dagen tilbringer vi i campen, der har en fantastisk beliggenhed.

Dag 6, 7 og 8 Mana Pools
Vi flyver til Mana Pools, der er Zimbabwe top safariområde ved Zambezi floden. På modsatte side af floden ligger Zambias Lower Zambezi Nationalpark. Dyrelivet er blandt Afrikas bedste. Vi anbefaler den tørre periode fra juni til oktober til denne rejse, hvor det netop er attraktivt at bo ved floden. Fuldt safariprogram med safarikørsel og mulighed for safari til fods. Timerne i campen midt på dagen er lige så vigtige.

Dag 9 Videre rejse eller hjemrejse
Fly fra Mana Pools til Harare. Herfra starter hjemrejse eller forlængelsen til Mauritius, Cape Town eller andet.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Vic Falls, Hwange og Mana Pools

Turen helt kort

  • Victoria Falls 2 nætter
  • Hwange 3 nætter
  • Mana Pools 3 nætter

Priser pr. person

juni - oktober kr. 37.500

Inkluderet:
Victoria Falls Hotel 2 nætter m/morgenmad
The Hide i Hwange 3 nætter m/safariture, måltider og drikkevarer
Johns Camp i Mana Pools 3 nætter m/safariture, måltider og drikkevarer
Transport fra Victoria Falls lufthavn t/r
Fly Victoria Falls - Hwange - Mana Pools - Harare

Ikke inkluderet:
Visum Zimbabwe US$30
Udflugter i Victoria Falls


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.