Har du lyst til at høre mere?

Familiesafari er en oplevelse for livet

Historisk og vel også naturligt har vi altid arrangeret mange familiesafarier. Safari og badeferie har altid været vældig populært. Hvis det store ønske er at opleve Afrikas dyreliv, så har Kenya noget, som ingen andre lande har. Variationen i oplevelser, f.eks. natur, dyreliv og den måde, man oplever dyrene på, er særlig for Kenya. Kenya er velfungerende og standarden langt over hvad de fleste forventer, når de skal på safari. For mange har det betydning, at det er nemt at afslutte med 1 uges tid ved vandet, og her er Kenyas egne strande, Seychellerne, Mauritius og Zanzibar oplagte.

De fleste af vores safariture i Kenya indeholder naturligvis safarikørsel, som er det absolut vigtigste på en safaritur. Det er her, man kommer tæt på elefanter, løver, bøfler, zebraer og meget andet. Desuden tager vi på kortere vandreture i skøn natur, på bådture for at spotte flodheste og krokodiller og så byder Kenya på hyggelige oplevelser med Elefantbørnehjemmet og girafcentret.

Andre lande i Afrika har noget af det samme – Kenya har bare det hele

Safarirejser til Botswana, Zambia og Tanzania, som er 3 af Afrikas andre store safarilande, er mere koncentreret om safarikørsel, hvilket på ingen måde er dårligt, men henvender sig mere til voksne og lidt ældre børn.

Det helt store rejsemål de seneste år er Sydafrika. Det er specielt vores rejser fra Port Elizabeth til Cape Town, der med safari, kysten og Cape Town, har oplevelser for alle. Sydafrika er velfungerende og har en standard, der ligger blandt verdens førende. Stilen er alligevel afslappet og prisniveauet er helt i bund. Med andre ord så lever man det gode liv i Sydafrika, og det er noget danskere kan lide. Sydafrikanerne har altid rejst meget i deres eget land, og det er en årsag til, oplevelserne er udviklet til familien.

Det tiltaler mange at få et par dage på safari og så et par interessante stop, der tilsammen giver 10-12 dages rejse og passer fint omkring efterårsferie, jul og vinterferie, hvis mulighederne for at tage børnene fri fra skole er begrænset. Her er Sydafrika velegnet, fordi der ingen tidsforskel er.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.