Har du lyst til at høre mere?

Ruaha safari

Ruaha er et af Afrikas største og mest interessante safariområder. Det ligger i det sydlige Tanzania og vil for mange overgå mere kendte af Afrikas steder. Vi ved at en del vil undre sig, fordi de aldrig har hørt om området – det er helt almindeligt, men det er en af de ting, der gør Ruaha til noget af det bedste.

På grund af landets infrastruktur var det tidligere ikke nemt at kombinere Ruaha med safari i Tanzania mere kendte områder i nord – Serengeti og Ngorongoro krateret. I dag er der daglige forbindelser fra Arusha i nord og fra Dar es Salaam. Desuden er der forbindelser fra mange af landets øvrige safariområder. Det betyder dog langt fra, at der nu er mange turister – lidt flere men stadig meget få.

Det er ikke billigt at flyve dertil, og det er ikke billigt at drive en camp. Prisniveauet er aldrig lavt men prøv en gang at sammenligne med tilsvarende steder. Ruaha ligger hvor to geografiske zoner mødes, hvilket giver meget interessant natur og et meget interessant dyreliv og med kun få og små overnatningssteder, så er området meget spændende. Uanset om det er første gang på safari, eller du har været i Afrika mange gange tidligere, så skal Ruaha med i betragtning.

Uspoleret natur og få turister

Store flokke af dyr, mange elefanter, andre græsædere og rovdyr er her mange art og fuglelivet følger variationen i natur.


Dag 1 Afrejse fra Danmark

Dag 2-9 Ruaha 1 uge
Vi flyver fra Dar es Salaam til Ruaha. Vores mest populære camps er Ruaha River Lodge og Kigelia Camp. To forskellige stile og standarder. Begge steder er fantastiske til 7 overnatninger. Vi kører safari tidlig morgen og eftermiddag. Et par af dagene er der mulighed for at tage på heldagstur med picnic, hvor vi når længere omkring i omkring.


Dag 9 Videre rejse eller retur til Danmark
Efter en uge flyver vi retur til Dar es Salaam, hvor der er forbindelse retur til Danmark eller forlængelse med mere safari, Mafia Island eller Zanzibar.

Praktisk

  • Afrejse hver dag
  • Vælg mellem forskellige niveauer/typer af camps
Tilbage til oversigten

Turen helt kort

  • Ruaha 7 nætter
Afrejse hver dag 7 overnatninger på safari Sydlige Tanzania

Værd at vide

  • Samme safariguide på hele turen
  • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
  • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser eller Land Rover
  • Kan kombineres med Mafia Island og Zanzibar

Priser pr. person

Januar-juni fra kr. 31.400
Juni-oktober fra kr. 34.400
November/december fra kr. 31.400

Inkluderet:
Flybillet Danmark - Dar es Salaam t/r
Safari med helpension
Alle safariture
Fly Dar - Ruaha t/r

Ikke inkluderet:
Visum US$ 50
Rejseforsikringer
Drikkepenge


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.