Har du lyst til at høre mere?

Afrikas mægtigste vandfald

Zimbabwe hører til et af de mere kendte lande i det sydlige Afrika. Turismen går igen godt, og området og overnatningsstederne er tilbage til landets storhedstid, hvor det var kendt som et af de mest fantastiske safarilande i Afrika. Det var en kombinationen af Victoria Falls, safari i Hwange og Mana Pools, sejlture på Zambezi floden og Lake Kariba, de historiske Great Zimbabwe Ruins, landskaberne i Matopos og en fantastisk og altid venlig og smilende befolkning, der placerede Zimbabwe i hjertet hos alle tilrejsende. Landet har fået nogle ar, og selvom der er blevet rokket lidt ved fundamentet, så oplever man igen optimismen.

Under områderne kan du se vores dafaricamps og lodges.
Se alle områderne her

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.