Har du lyst til at høre mere?

Oplev en klassisk safari i Tanzania

Pragtfuld safari til de klassiske safariområder i det nordlige Tanzania – Lake Manyara med de træklatrende løver. Ngorongoros dyreverden på bunden af krateret og Serengetis uendelige sletter med græssende dyr. Denne tur kan man tage året rundt.

Relativt kort safari men en fantastisk introduktion til den nordlige Tanzania. Velegnet hvis man blot ønsker 4-5 dage på safari og herefter badeferie.

Vi har angivet forskellige overnatningssteder i områder. Vælg selv eller lad os rådgive ud fra årstid og eventuelt budget for turen.

 

Det sunkne krater og sletterne

Dag 1 Afrejse
Fly via Amsterdam til Kilimanjaro Airport i det nordlige Tanzania. Ankomst til Arusha samme aften. Modtagelse og indkvartering på hotel. Der er ikke planlagt aktiviteter denne dag. Overnatning på Mount Meru Hotel.

Dag 2 Lake Manyara
Safarituren starter, og vi kører til Lake Manyara. Indkvartering på safarilodge. Eftermiddagssafari ved søen, hvor der bliver lejlighed til at opleve det rige fugleliv og med lidt held de træklatrende løver.
Indkvartering på Lake Manyara Serena Lodge (standard) eller Kirurumu (standard), Lake Manyara Tree Lodge (deluxe).

Dag 3 & 4 Serengeti
Tidlig morgen begiver vi os afsted mod Serengeti. Ngorongoro krateret passeres, og herfra er det safarikørsel stort set hele vejen. Ankomst til lodgen i Serengeti ved frokosttid. Vi tilbringer 2 dage med safarikørsel tidlig morgen og eftermiddag. De store stensætninger (kopjes) er gode udkigssteder for rovdyrene. Ofte finder man løver dasende på de varme sten samtidig med, at de holder et halvvågent øje med bevægelserne på savannen. I buskadset omkring stenene ligger resten af familien som regel og sover. 
Vi anbefaler Ndutu Kati Kati (standard, januar- marts), Serengeti Kati Kati (standard, april - december), Mbuzi Mawe (standard, april - december) eller Serengeti Safari Camp (deluxe, hele året).

Dag 5 Ngorongoro krateret
Vi kører tilbage til Ngorongoro krateret og besøger udgravningerne ved Olduvai Gorge, hvor man har gjort fossilfund af de tidligste mennesker og forhistoriske dyr. Ankomst til Ngorongoro og indkvartering på safarilodge med udsigt over krateret. Følgende dag tager vi på halvdagssafari på kraterbunden. Det er en lang safaritur, og dagen vil utvivlsomt byde på mange dyreoplevelser. Der er kun meget få safariture, hvor vi ikke ser næsehorn, løver, elefanter og hyæner.
Vi bor på Ngorongoro Serena Lodge (standard), Ngorongoro Sopa Lodge (standard), Entamanu Camp (deluxe), Crater Lodge (deluxe).

Dag 6 Forlængelse
Turen slutter i Arusha, hvorfra vi flyver til kysten - enten Zanzibar eller Mafia Island.

Se alle vores safarier til Tanzania her

Praktisk

 • Visum til Tanzania udstedes ved ankomsten til Tanzania
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Klassiske Tanzania

Turen helt kort

 • Arusha 1 nat
 • Lake Manyara 1 nat
 • Serengeti 2 nætter
 • Ngorongoro krateret 1 nat
Afrejse hver dag 4 overnatninger på safari Nordlige Tanzania

Værd at vide

 • Afrejse hver dag
 • Samme safariguide på hele turen
 • Vælg mellem forskellige niveauer/typer af camps
 • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
 • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser (maks. 6 personer)
 • Kan kombineres med Mafia Island og Zanzibar

Priser pr. person

januar/februar fra kr. 25.500
marts fra kr. 23.620
april/maj fra kr. 21.900
juni-oktober fra kr. 25.540
november/december fra kr. 23.600

Pris baseret på 4 personer i safarikøretøjet

Tillæg kr. 3.900 pr. pers. v/2 pers.

Kontakt os for børnerabat, familietur og lign.

Tillæg i Påske/Jul/Nytår/skoleferier kan forekomme.


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.