Har du lyst til at høre mere?

Nyd Sydafrikas populære rute med safari og Western Cape

Dette er en af vores mest populære ruter i Sydafrika, hvor vi har valgt overnatningssteder, der både sikrer fantastiske safaridage, en variation i oplevelser og Western Cape med en overkommelig køretur.

To ugers rejse fra Port Elizabeth til Cape Town. Rejsen indeholder 3 dage på Sydafrikansk safari og en køretur langs Garden Route til vinlandet og Cape Town. Ruten kan udvides med flere overnatninger undervejs f.eks. med Karoo, på Route 62, Agulhas og mere. Kontakt os for at få sammensat den perfekte rejse.

Detaljer

Dag 1 Afrejse

Dag 2 Port Elizabeth
Ankomst til Port Elizabeth lufthavn. Bilen afhentes, og køreturen til strandpromenaden, Summerstrand, er kort. Dagen kan benyttes til afslapning f.eks en tur langs vandet eller besøg til pingvinerne.
The Beach Hotel 1 nat

Dag 3, 4 & 5 Safari
Kørsel til Pumba Game Reserve godt en time fra Port Elizabeth. Bilen parkeres ved gaten til området. Jeres ranger modtager jer, og der køres til lodgen. De tre næste dage tilbringes med safariture tidlig morgen og eftermiddag. Midt på dagen nydes de luksuriøse omgivelser.
Bush Lodge eller Water Lodge 3 nætter

Dag 6 & 7 St. Francis Bay
Den lille hyggelige by ved havet ligger ca. 3 timer fra Pumba. The Sands ligger med udsigt over bugten og er et fantastisk sted at slappe et par dage og gå ture langs stranden. Opholdet kan forlænges. Yderligere et par nætter vil være passende for de fleste.
The Sands 2 nætter

Dag 8, 9 & 10 Plettenberg Bay
Køreturen denne formiddag er maks. 2 timer. Plettenberg Bay ligger centralt på Garden Route. Sejlture, vandreture og dyreoplevelser fylder hurtigt dagene ud.
Lairds Lodge 3 nætter

Dag 11 & 12 Vinlandet
Denne strækning er den længste at køre og vil tage en halv til en hel dag afhængig af antal stop og rute. Vi anbefaler, at I bor i vinområdet Franschhoek, der bygget op om en hyggelig lille landsby med nogle af landets bedste spisesteder og vinfarme.
Klein Oliphants Hoek 2 nætter

Dag 13, 14 & 15 Cape Town
Kort køretur til Cape Town. Her flere gode steder at bo. Vi anbefaler, at man vælger det sted, der passer ens stil og budget. Netop den del af afslutningen på turen kan lige så godt være bedst tænkeligt. Vælg mellem hyggeligt guesthouse ved foden af Table Moutain eller luksushotel på Waterfront. Udflugter under opholdet kan være til Kap det Gode Håb, Table Mountain, Robben Island m.m.
Underberg 3 nætter

Dag 16 Hjemrejse
Bilen afleveres i lufthavnen et par timer før hjemrejsen.

Dag 17
Ankomst Danmark

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Safari & Western Cape

Turen helt kort

 • Port Elizabeth 1 nat
 • Safari i Eastern Cape 3 nætter
 • St Francis Bay 2 nætter
 • Garden Route 3 nætter
 • Vinlandet 2 nætter
 • Cape Town 3 nætter

Priser pr. person

Hele året fra kr. 28.900

Inkluderet:

 • Flybillet København – Johannesburg – Port Elizabeth, Cape Town – København
 • Billeje gruppe B (VW Polo eller lignende) i hele perioden
 • Billeje inkluderer fri kilometer, forsikringer og gps
 • Dagene på safari inkluderer alle safariture, måltider og drikkevarer
 • Øvrige overnatninger med morgenmad

Ikke inkluderet:

 • Rejseforsikringer
 • Udflugter (bortset på safari)
 • Benzin til bilen
 • Afleveringsgebyr for bilen (one way fee) ca kr. 500

Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.