Har du lyst til at høre mere?

Rafiki Safari

Få storslåede oplevelse på vores Rafiki safari

Rafiki Safarituren er en udbygning af vores populære Kenya safaritur til Elefanternes Afrika. Der er indlagt ekstra safaridage i Samburu, Rift Valley og Masai Mara, og så fordeler vi opholdet i Masai Mara på to spændende safaricamps.

Rigtig god safaritur hvis man søger en af de længere ture og ikke ønsker at benytte indenrigsfly til/fra områderne, men omvendt så kan man yderligere krydre turen med fly Nairobi - Samburu og Masai Mara - Nairobi. 

Fantastisk 2 ugers Rafiki safarirejse

Dag 1 Afrejse

Afrejse fra Danmark til Nairobi.

Dag 2 Nairobi

Ankomst til Nairobi først på dagen. Modtagelse i lufthavnen og indkvartering på hotel i byen. Om eftermiddagen har vi arrangeret udflugt til Karen Blixens hus, der ligger uden for byen ved Ngong bakkerne. Vi besøger også elefantbørnehjemmet sidst på eftermiddagen.

Dag 3, 4 & 5 Samburu & Buffalo Springs

Safarituren starter. Vi kører eller flyver fra Nairobi til Samburu. Turen i fly tager cirka 1 time, køreturen ca. 6 timer og bringer os forbi Mount Kenya til halvørkenen i nord. Floden, bjergene, sletterne og et dyreliv i særklasse gør, at Samburu & Buffalo Springs hører til blandt Afrikas bedste safariområder. 3 overnatninger giver 2 hele dage, og det er en pragtfuld start på en safarirejse.

De mest oplagte steder at bo er:  Samburu Simba Lodge (standard), Elephant Bedroom Camp (deluxe), Larsen Camp (deluxe)

Dag 6 Mount Kenya

Køreturen mod syd er på ca. 3 timer. Vi bevæger os mod højlandets hoteller i skovene. Vi ankommer midt på dagen. Eftermiddag, aften og nat tilbringes med at betragte skovens vildt, der kommer til vandhullet ved lodgen. Vi bor normalt på The Ark eller Mountain Lodge.

Dag 7, 8 & 9 Rift Valley – Lake Nakuru og Lake Naivasha

Vi krydser over bjergene mod vest til gravsænkningen Rift Valley. Ankomst til Lake Nakuru ved frokosttid (ca. 4 timers kørsel). Der køres safari ved søen og i de omkringliggende skove. Nationalparken er et officielt næsehornsreservat for både det sorte og hvide næsehorn. Ved solnedgang køres til lodgen, hvor der spises middag. Næste dag begynder vi dagen med en fantastisk vandretur i kløften i Hells Gate Nationalpark. Efter frokost tager vi på en sejltur på Naivasha søen. Her er der rig mulighed for at opleve store flokke af flodheste og pelikaner. Hvis vi rokerer lidt rundt på rækkefølgen af aktiviteter, er der mulighed for besøg til en skole. 

Indkvartering på Lake Naivasha Sopa Lodge (standard), Naivasha Simba Lodge (standard), Kiangazi House (deluxe) eller Chui Lodge (deluxe).

Dag 10, 11, 12 & 13 Masai Mara - to forskellige camps

Vi rejser videre gennem Rift Valley mod vest til Masai Mara. Denne dag har vi 5-6 timers kørsel, hvoraf en stor del er over de flade græssletter beklædt med akacietræer. Vi har fire dage i Masai Mara med safarikørsel tidlig morgen og eftermiddag eller længere ture, hvor vi medbringer picnicmorgenmad eller frokost. Vi fordeler opholdet på to camps med forskellig beliggenhed. Den ene med mulighed for besøg til en masailandsby og en safari til fods - den anden med mere central beliggenhed og et overvældende dyreliv.

De meste oplagte steder at bo er: Ilkeliani Camp (standard) eller Base Camp (standard+) kombineret med Mara Ngeche (deluxe) eller Entim Camp (deluxe)

Dag 14 Turen slutter i Nairobi – hjemrejse eller forlængelse

Safarituren slutter, og der køres (6 timer) eller flyves (45 minutter) retur til Nairobi, hvorfra der kan fortsættes til Kenyas kyst, Zanzibar eller et andet tillægsarrangement. Bemærk at det er muligt at flyve retur til Nairobi fra Masai Mara eller direkte til Kenyas kyst.

Praktisk

 • Visum US$50
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Rafiki Safari

Turen helt kort

 • Nairobi 1 nat
 • Samburu / Buffalo Springs 3 nætter
 • Højlandet 1 nat
 • Rift Valley 3 nætter
 • Masai Mara 4 nætter
 • To forskellige camps i Masai Mara
Afrejse hver dag 11 overnatninger på safari Kenya

Værd at vide

 • Afrejse hver dag
 • Samme safariguide på hele turen
 • Vælg mellem forskellige niveauer/typer af camps
 • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
 • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser (maks. 6 personer)
 • Kan kombineres med Kenyas kyst, Mafia Island og Zanzibar

Priser pr. person

januar/februar/marts fra kr. 31.570
april/maj/juni fra kr. 28.860
juli/august fra kr. 35.940
september/oktober fra kr. 34.870
november/december fra kr. 30.310

Pris baseret på 4 personer i safarikøretøjet
Tillæg ved 2 personer, fra kr. 4.900 pr. person
Kontakt os for børnerabat, familietur og lign.
Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.