Har du lyst til at høre mere?

Kwando safari nær Afrikas rovdyr i Botswana

En safari gennem de bedste af Botswanas safariområder og smagsprøve på dette fantastiske safarilands natur og dyreliv. Vi starter med to forskellige lokationer i Kalahari og tager via Okavangos kanaler og laguner til det nordlige Botswana, hvor Afrikas rovdyr stortrives.

Denne safari i Botswana er bedst i december – maj, hvor safariområderne i Kalahari er helt i top. Turen kan fint bruges som udgangspunkt for planlængning på andre årstider, omend fordelingen af overnatningerne skal justeres.

Fantastisk safari i januar – marts

Dag 1 - Afrejse
Fly til Johannesburg i Sydafrika og videre derfra til Maun i Botswana.

Dag 2 & 3 Nxai Pan
Vi ankommer til Maun og flyver straks videre til Nxai Pan, hvor vi tilbringer de to første dage med safarikørsel på sletterne og besøg til Baines Baobab. Indkvartering på Nxai Pan Camp.

Dag 4 & 5 Centrale Kalahari
Fly til Kalahari og Tau Pan. Vi kører safari tidlig morgen og eftermiddagen. Højdepunterne er de åbne “pans” og Kalaharis særegne natur og dyreliv. Vi tager på safari til fods med buskmændene som guide. Indkvartering på Tau Pan Camp.

Dag 6, 7 & 8 Okavango Deltaet
Vi flyver til den nordlige del af Okavango, hvor safarioplevelsen fordeles mellem udflugter i mokoro i deltaets kanaler, ture i motorbåd til laguner med store flokke af flodheste og safarikørsel på øene i deltaet. Indkvartering på Kwara Camp.

Dag 9 & 10 Kwando
Længere mod nord ved grænsen til Namibia ligger et af Afrikas bedste safariområder. Netop det område vi skal bo i har en af de største bestande af vilde hunde og andre rovdyr. Vi kører to lange safariture hver dag. Overnatning på Lebala Camp eller Lagoon Camp.

Dag 11 Hjemrejse / forlængelse
Vi returnerer til Maun med fly. Herfra går rejse til Johannesburg og videre til Danmark. Det er muligt at forlænge med ophold ved Victoria Falls, Cape Town eller lignende.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Kwando Safari

Turen helt kort

  • Nxai Pan / Kalahari 2 nætter
  • Tau Pan / Kalahari 2 nætter
  • Okavango Deltaet 3 nætter
  • Kwando 2 nætter

Værd at vide

  • Turen kan forlænges med Victoria Falls
  • Turen kan forlængelse med Cape Town
  • Afrejse hver dag

Priser pr. person

december/januar/februar/marts fra kr. 48.900
april/maj/juni fra kr. 57.800

Inkluderet:
-Flybillet t/r
-Safari med alle måltider og drikkevarer
-Alle safariaktiviteter
-Tøjvask
-Modtagelse i Maun lufthavn
-Fly mellem alle camps

Ikke inkluderet:
-Rejseforsikring
-Drikkepenge


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.