Har du lyst til at høre mere?

Livingstones fantastiske Afrika

23 dages unik rejse som er baseret på 30 års erfaring og de oplevelser, som, vi selv synes, har været de største samt vores kunders ønskelister. Turen tager dig med på nogle af Afrikas absolutte højdepunkter; gorillasafari, Ethuopiens klippekirker, Masai Maras sletter, Victoria Falls, Rovos Rail og afslutningsvis til en af Afrikas smukkeste byer – Cape Town.

Turen kan nemt ændres i indholdet, så den lever op til dine forventninger eller behov. Hvis man f.eks. ikke er interesseret i Ethiopiens historie, så springer vi det over, hvis man synes, at gorillatracking er lidt for dyr, eller hvis man gerne vil på safari i Botswana med Okavango Deltaet og Kalahari ørkenen, så ændrer vi det.

Den store Afrika rejse

Dag 1-5 Gorilla tracking. Uganda
Rejsen starter med en overnatning i Entebbe. Dagen efter flyver vi til Bwindi Forest, hvor gorilla familierne bor. Vi har en dag med besøg til dem og en dag med vandreture i området blandt andet til en pygmælandsby.

Dag 5-9 Lalibela, Ethiopien
Samme dag, som vi forlader skovområderne, ved gorillaerne, flyver vi til Addis Ababa. Vi har en dag med guide i byen blandt andet med besøg til markedet og besøg til en kaffebar. Addis har været under italiensk dominans og her er et par interessant levn. Vi flyver til Lalibela og et par guidede ture til kirkerne, der er hugget ind i klipperne. Fantastiske landskaber og fantastisk kulturoplevelse.

Dag 9-14 Masai Mara, Kenya
Vi flyver til Nairobi. Højdepunktet er 3 dages safari til et af Afrikas bedste safariområder - Masai Mara. Vi bor i en lille luksus camp og tager på safari med guide hver morgen (tidligt) og eftermiddag. Det er tidspunkterne omkring solopgang og nedgang, at vi kan opleve mest aktivitet blandt dyrene. Vi har et par nætter i Nairobi - det er ikke så meget at opleve byen, men vi har arrangeret besøg til Karen Blixens hus og elefantbørnehjemmet, der er to gode oplevelser, og de står i god kontrast til resten af rejsens indhold.

Dag 14-17 Victoria Falls, Zimbabwe
Vi flyver til Afrikas største vandfald - Victoria Falls. De ligger, hvor Zimbabwe og Zambia mødes. Vi bor på det historiske og fantastiske Victoria Falls Hotel. Under ophold arrangerer vi 3 udflugter, der topper oplevelse op til noget, man ikke ville have undværet. De fleste bor 2 nætter ved vandfaldene, men på denne rejse, på trods af at den i forvejen er lang, har vi en tredje overnatning, så man ikke føler, at man konstant er på farten og bor i en kuffert.

Dag 17-20 Rovos Rail, Pretoria til Cape Town
Vi flyver til Johannesburg og bor på et af byens bedste hoteller. Starten på den eksklusive og luksuriøse togrejse skal være rigtig, og derfor bor vi i stil. Næste morgen kører vi til Capital Park, der er Rovos Rails egen togstation i Pretoria. Togrejsen starter med et glas champagne og introduktion inden damplokomotiverne trækker vognsættet fra perronen. Det er starten på 2 fantastiske dage, hvor tankerne uundgåeligt vil søge tilbage på de foregående par ugers utrolige mængde af indtryk.

Dag 20-24 Cape Town, Sydafrika 
Ankomst til Cape Town. Vi har valgt et hotel, der ligger centralt på den populære Waterfront ved havnen. Cape Town er en af Afrikas smukkeste byer og er et skønt sted at afslutte en rejse. Vi har ingen udflugter planlagt. Her er ikke noget man skal, men hvis man har overskud og lyst, så er det nemt at arrangere udflugter f.eks Robben Island, Table Mountain, Kap det Gode Håb eller vinlandet mm.

Dag 24 Hjemrejse

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Livingstones Afrika

Turen helt kort

  • Entebbe 1 nat
  • Bwindi Forest (gorilla) 3 nætter
  • Addis Ababa 2 nætter
  • Lalibela (klippekirkerne) 2 nætter
  • Nairobi 2 nætter
  • Masai Mara 3 nætter
  • Victoria Falls 3 nætter
  • Johannesburg 1 nat
  • Rovos Rail (Pretoria - Cape Town) 2 nætter
  • Cape Town 4 nætter

Priser pr. person

Hele året +/- kr. 90.000

Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.