Har du lyst til at høre mere?

Oplev Ruaha, Selous og Mafia Island

Fantastisk tur med overnatning i Ruaha og Selous. Turen har 6 overnatninger på safari, og vi har lagt 4 nætter ind på Mafia Island. For mange er dette en drømmerejse - noget af det bedste safari Afrika har at byde på og en oplevelse i Det Indiske Ocean af samme kaliber.

Belønningen for at vælge de mere ukendte og uspolerede nationalparker i det sydlige Tanzania er stor. Naturen er enestående, dyrelivet eminent og turisterne få. Ruaha og Selous nationalparker er på mange måder i særklasse; en helt igennem autentisk safaristemning der føles som en historisk tidslomme, dramatiske skift i landskabet fra store åbne sletter til stedsegrønne skove og lunde med det besynderlige Baobab træ og ikke mindst den store variation af dyre- og fuglearter. Samlet set den perfekte opskrift på storslåede safarioplevelser. Denne safaritur i Tanzania er bedst i den tørre tid fra juni til december.

 

Det sydlige Tanzania inkl Mafia Island

Dag 1 Afrejse

Afrejse fra Danmark

Dag 2, 3 & 4 Ruaha Nationalpark

Ankomst til Dar Es Salaam. Modtagelse i lufthavnen og kørsel til indenrigsterminalen. Fly til Ruaha Nationalpark. Modtagelse på landingsbanen og safaristart. Transporten til lodgen bruges på at udforske dette spændende område for første gang. Indkvartering på Ruaha River Lodge. De næste 3 dage bruges på safarikørsel morgen og eftermiddag. Vi ser ofte store flokke af bøfler og elefanter, og rovdyrene findes i et stort antal, så også her er chancerne store. Af de mere sjældne arter findes Roan og Sabel antiloper.

Dag 5, 6 & 7 Selous Vildreservat

Kørsel til landingsbanen hvor vi måske er nødt til at køre en ekstra runde for at sikre, at alle dyr er væk, inden flyet ankommer. Vi flyver til Selous Nationalpark, som er det største vildtreservat i Afrika. Vi bliver hentet ved landingsbanen og kører mod campen. Indkvartering på Rufiji River Camp. De livgivende floder og søer i parken er med til at sikre og bevare den store vildbestand. De næste par dage vil vi opleve parken fra forskellige vinkler. Vi kører på safari, tager på bådture og får måske også chancen for en safari til fods.

Dag 8, 9, 10 & 11 Mafia Island
Vi tager afsked med de vidunderlige safarilandskaber og flyver til Mafia Island. Modtagelse og kørsel til hotellet. Vælg mellem Butiama Beach og Kinasi Lodge.

Dag 12 Hjemrejse
Kørsel til lufthavnen. Fly til Dar es Salaal og videre mod Danmark.

Dag 13 Hjemme igen

Ankomst til Danmark

Praktisk

  • Afrejse hver dag
  • Antallet af dage i alle 3 områder er fleksibelt
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Ruaha, Selous og Mafia Island

Turen helt kort

  • Ruaha 3 nætter
  • Selous 3 nætter
  • Mafia Island 4 nætter
Afrejse hver dag 6 overnatninger på safari Sydlige Tanzania

Værd at vide

  • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
  • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser eller Land Rover
  • Mafia Island kan erstattes med Zanzibar
  • På Mafia Island kan man snorkle med hvalhajer fra september til marts
  • Der udklækkes havskildpadder på Mafias strande fra april til september

Priser pr. person

Januar-marts fra kr. 39.300
April/maj Selous lukket
Juli-oktober fra kr. 41.900
November/december fra kr. 39.300

Kontakt os for børnerabat, familietur og lign.


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.