Har du lyst til at høre mere?

Privatsafari

Privatsafari er den mest populære safariform i store dele af Kenya og Tanzania. Essensen er, at man har egen safariguide og køretøj og ikke er afhængig af andre deltagere. Vi er godt klar over, at udtrykket er lidt udvandet. Vi startede med privatsafari for mere end 20 år siden - nu er det noget alle laver. Det ændrer ikke på, at det stadig er godt. Forskellen på os og andre er, at vi kun laver privatsafari i Kenya og Tanzania. Der er ingen grund til at være en del af en gruppe, når prisen er den samme, og oplevelsen er så meget større, når man ikke er afhængig af andre. Men der er flere steder i Afrika, hvor det ikke giver mening at være på privatsafari - dels ud fra en økonomisk betragtning, dels ud fra at fra at det ikke ændrer væsentligt på oplevelsen. Det forklarer vi gerne mere om.

Når vi anbefaler privatsafari, er det fordi det kan lade sig gøre uden meromkostning, hvis man f.eks. er 4 eller flere på en tur. Er man 2-3 personer, er der en relativt lille ekstrapris for køretøjet.

Privatsafari giver mulighed for at justere på vores ruter, overnatningssteder samt at tilføje ekstra spændende indhold efter netop jeres ønske. Det er ikke alle safariture, hvor privatsafari giver mening. Eksempelvis er det ikke særligt udbredt eller fordelagtigt i Botswana, Zambia og Zimbabwe – ligesom nogle safariture i Kenya og Tanzania. Hvis I føler, at netop dette safarikoncept kræver lidt mere forklaring så kontakt os gerne.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.