Har du lyst til at høre mere?

Safari i Kenya – vores største variation af natur og dyreliv

Der er mange ting, der gør netop Kenya til noget særligt og et naturligt valg første gang, man skal på safari. En safarirejse til Kenya rummer en fantastisk variation i natur og vildtarter – og mængderne af dyr er overvældende.

Mange fantastiske safariområder

Kenya har mange fantastiske safariområder med forskellig natur og dyreliv, relativt gode veje imellem og infrastrukturen er velfungerende. Det giver perfekte muligheder for at sammensætte varierede safariture. Der er ikke noget i vejen for at tage til ét eller to safariområder, men netop i Kenya vil man få et endnu højere udbytte og indblik i Afrikas mangfoldighed ved at besøge flere områder.

De fleste af vore safarirejser til Kenya kan holdes på 2 ugers ferie, og der er ingen problemer med at gøre rejserne kortere eller længere. Vi sammensætter indholdet, så man får de bedste oplevelser i løbet af den tid, man har til rådighed. Det er uanset, om man vælger en af vores beskrevne ture eller ønsker en skræddersyet rejse.

En af de ting man skal tage stilling til er, hvor mange dage man umiddelbart ønsker at være på safari i Kenya. Det kan være svært, hvis man ikke har prøvet det før. Vi anbefaler som udgangspunkt 6-9 dages safari i Kenya. Her vil man komme godt rundt i landet og få oplevet de bedste af safariområderne. Eksempler på disse ture er Højland & Savanne og Elefanternes Afrika, der benytter indkvartering på safarilodges og i camps.

Det næste, man skal vælge, er indkvarteringsstandarden. Safarilodges er en god og komfortabel indkvartering, der tangerer luksus. Der er dog forskellige standarder af lodges og camps, ligesom nogle beliggenheder er bedre end andre.

Rejser til Kenya:

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.