Har du lyst til at høre mere?

Overblik

Når en safarirejse skal sammensættes rigtig, så skal med se på måneder de forskellige områder topper. Det der helt generelt får områder til at toppe er mængden af grønt græs og vand, og dyrevandringer. I takt med at områderne tørrer ud koncentreres dyrene og permanente vandkilder er de mest interessante steder at være. Dyrenes nedarvede evner til at overleve, gør at når der har regnet så søger dyrene væk fra de kilder til andre områder, hvis ressourcer forsvinder først. Det er græsædernes måde at optimere på naturens ressourcer. I stor udstrækning følger rovdyrene bare efter. Hvorfor netop denne sammensætning af en safari er absolut perle kan vi forklare meget om. Helt kort, så forskelligheden i områdernes natur og liv, safarikørsel kombineret med safari til fods og i båd, og ikke mindst rækkefølgen af oplevelser, der ganske vist hele vejen igenne, er store, men topper i en del af Afrika, som heldigvis stadig kun har været få forundt.

2 ugers kombination af de bedste områder i Kenya og Tanzania. Samburu, Rift Valley, Masai Mara, Selous og Ruaha udgør indholdet i denne fantastiske safaritur, der indeholde alle facetter af hvad der skaber den mest fantastiske safarirejse.

En af vores store safarirejser

Dag 1 Afrejse fra Danmark

Dag 2, 3 & 4 Samburu
Ankomst tidlig morgen. Modtagelse af vores safariguide. Turen starter med det samme og vi kører mod nord. Frokost undervejs inden vi ankomme til lodden i Buffalo Springs.
Vi kører safari om eftermiddagen og de to følgende dage kører vi tidlig morgen og eftermiddag.

Dag 5 Rift Valley
Tidlig morgensafari og vi forlader safariområdet først på formiddagen. Picnic undervejs og ankomst først på eftermiddagen til Lake Naivasha. Bådtur på søen om eftermiddagen. 

Dag 6, 7 & 8 Masai Mara
VI køre fra Naivasha til Masai Mara. Turen går gennem maasailand, forbi udslukte vulkaner og masaierne hovedby, Narok, til pletterne der har gjort Kenya kendt. Vi tilbringer 3 dage i Masai Mara. Vi kører safari eftermiddag og tidlig morgen - af dagene tager vi en ekstra lang morgentur og spiser picnicmorgenmad på sletterne.

Dag 9 Nairobi
Vi begiver os retur til Nairobi og ankommer eftermiddagen. Vi har planlagt besøg til Karen Blixens hus, der ligger på vejen til byen samt besøg til Elefantbørnehjemmet, som vi har en særlig aftale med. Rejsens indhold tårner sig allerede op og oplevelserne har med garanti allerede været meget store. Derfor sænker der sig en ro over turen og vi kan fokusere på den særlig magi i det sydlige Tanzania. Denne første del af rejsen har haft en del kørsel mellem områderne, vi haft oplevet skiftene i landskaber, landsbyer og meget mere. Næste del af rejsen har ingen transport på landevej - vi flyver mellem områderne. Det er flyvninger på 30 - 90 minutter og det giver oplevelsen et helt andet format.

Dag 10, 11 & 12 Selous
Fly fra Nairobi til Dar es Salaam og umiddelbart videre til Selous. Campen ligger ved floden. Vi kører safari og tager på bådtur - disse bådture kommer normalt til at fylde meget. Det er årstiden hvor dyrene kommer til floden og ofte et fantastisk sted at betragte dem fra. Programmet er fleksibelt - vi gør hvad der passer os bedst, ligesom længden af safarituren kan tilpasses i længde. Mulighed for safari til fods - vi får virkelig sat krydderi på oplevelsen i disse dage.

Dag 13, 14 & 15 Ruaha
Fly til Ruaha. Kørsel til campen der ligger ved Ruaha River. Floden er ikke så bred som i Selous og vi bor mere i niveau - og tættere på. Safariturene her er altid imponerende, men tiden i campen kan have et ligeså højt niveau. Det bliver 3 oplevelsesrige dage som afslutingen på denne safaritur. Normalt får vi krydset flere nye dyrearter af og vi forlader Afrika med et indtryk af at vi har haft det for os selv. 

Dag 16 Hjemrejse
Fly til Dar es Salaam og hjemrejse.

Dag 17 Ankomst til Danmark

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Kenya & Tanzania Connoisseur (jul-okt)

Turen helt kort

  • Samburu 3 nætter
  • Rift Valley 1 nætter
  • Masai Mara 3 nætter
  • Nairobi 1 nat
  • Selous 3 nætter
  • Ruaha 3 nætter

Priser pr. person

juli-oktober fra kr. 51.600

Prisen er baseret på 4 personer
(tillæg ved 2 personer og reduktion ved 6 personer)

Inkluderet:

Flyrejse København - Nairobi - Dar - København
Safarirejse i Kenya med alle måltider og safariture
Morgenmad på hotel i Nairobi
Fly Dar - Ruaha -Selous - Dar
Safarirejse i Tanzania med alle måltider og safariture

Ikke inkluderet:
Rejseforsikringer
Visum Kenya US$50
Visum Tanzania US$50
Drikkevarer
Drikkepenge


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.