Har du lyst til at høre mere?

Overblik

Vi bor i store telte der hver har eget brusebrad, toilet og håndvask. Alt er mobilt og campen bygges til os, tages ned og flyttes som vi bevæger os gennem landskaberne. Gruppenstørrelsen er lille (maks 7 personer) og der er ingen aldersgrænsen som på nogle af vores andre safariture i Botswana. Derfor er denne safari velegnet til familier.

11 dages luksus teltsafari i Botswana. Ruten er vores gode klassiske mellem Maun og Kasane. Oplevelsen af at være 11 dage på nonstop safari får man kun i dette enorme safariland. Ingen indhegningen, ingen asfalterede veje, ingen lokalbefolkning - det er én lang og sammenhængende safari, med forskellige naturoplevelser og dyreliv.

Luksus teltsafari

Dag 1 & 2 Moremi / Okavango
Ankmomst til Maun. Det kan være fra Johannesburg eller Cape Town. Vi begiver os afsted på 10 dages oplevelser. Vi flyver til deltaet og vores camp i Xakanaxa. Det næste to dage køre vi safari tidlig morgen og eftermiddag. Helt generelt for en tur af denne art er at vi ser dyr uanset hvor vi er og om vi kører eller ej. Vi bor midt i bushen eller vildnisset om man vil.

Dag 3, 4 & 5 Khwai
Vi kører videre gennem deltaet og Moremi til Khwai. Det kan være lidt forvirrende med stednavnene. Områderne overlapper hinanden, men det korte at det lange er at vi Khwai stadig er en del af Okavango og foruden safarikørsel, skal vi også et par timers tur i deltaets kanaler i de såkaldte Mekoro, der tidligere var udhulede træstammer, men I dag er lavet af glasfiber. Oplevelse er total stilhed som vi bliver stadig gennem kanaler. Måske ser vi dyr der kommer for at drikke ellers er de fugle, fisk, frøer, planter, lyde, dufte, der fylder os. 

Dag 6, 7 og 8 Savute
Savute er et af Afrikas "tunge" safariområder. Rejs til 20 områder i Afrika - de vil alle være fantastisk. Savuti vil dog altid få en særlig plads - det er farverne, dyrelivet og fornemmelsen af at være dybt, dybt inde i Afrika, hvilket man i sandhed er. Vi kører nogle lange safariture og det er ikke usædvanligt at vi slår os ned, feks ved Savute Marsh, og bare lader Afrika passere. Det er noget ganske særligt og magisk ved denne del af Afrika. 

Dag 9 & 10 Chobe
Vi bevæger os længere ind i Chobe, som Savuti officielt er en del af, og slår lejr ved Chobe River. I de tørre måneder fra juli til oktober kan der være enorme flokke af elefanter ved floden. En voksen elefanter drikke 250 liter vand om dagen og når safariområderner er tørre, så floden helt naturlig stedet som tusindevis af elefanter vandrer til. Vi tager på en bådtur på floden, som altid giver oplevelsen en ny vinkel.

Dag 11 Videre rejse
Turen slutter i Kasane som alle andre safariture i Botswana. Det er muligt at flyve fra Kasane til Johannesburg og videre eller hjem dem derfra, eller forlænge med nogle dage ved Victoria Falls.

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Botswana Okavango Expedition

Turen helt kort

  • Moremi 2 nætter
  • Khwai 3 nætter
  • Savute 3 nætter
  • Chobe 2 nætter
Rejsen går til Botswana Afrejse 10 gange om året 10 overnatninger på safari 13 rejsedage i alt

Værd at vide

  • Turen kan forlænges med Victoria Falls
  • Retning af turen er enten Maun - Kasane eller Kasane - Maun

Priser pr. person

april-juni kr. 26.800
juli-oktober kr. 34.900
november/december kr. 26.800

Inkluderet:
alle måltider og safariture
alle drikkevarer (øl, vin, sodavand, vand)
alt campingudstyr, herunder linned, håndklæder, sæbe, shampo og lignende.
fly Maun - Xakanaxa

Ikke inkluderet:
Flyrejse til Maun og fra Kasane. Regn med +/- kr. 9.500 fra Danmark t/r, og mere hvis der skal forlænges til Cape Town eller andet.
Drikkepenge
Spiritus
Ekstra dage i Victoria FallsSkriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.