Har du lyst til at høre mere?

Oplev safari, Rovos Rail og Victoria Falls

En fantastisk rejse med den helt rigtige kombination ad aktiviteter og afslapning. Nkomazi Game Reserve hører til et af de bedste safariområder i Sydafrika. Rovos Rail er en af verdens mest eksklusive rejser med tog og fører os tilbage til en svunden tid med den særlige stemning og fantastiske service, som tager dig igennem Afrika med 40 km/t. Victoria Falls Hotel og historien omkring fasthoteller er uundgåeligt i samme historiske æra og er perfekt på denne rejse. Rækkefølgen af de tre store oplevelser kan byttes, hvis man har særlige ønsker.

Detaljer

Dag 1 • Afrejse fra Danmark

Dag 2, 3, 4 & 5 • Nkomazi Game Reserve
Ankomst til Johannesburg og modtagelse i lufthavnen. Kørsel til Nkomazi Game Reserve ca. 3,5 times kørsel fra Johannesburg. Turen til Nkomazi foregår gennem et af de smukkeste landskaber i Sydafrika. Ankomst til lodgen midt på dagen. Dagene i Nkomazi byder på et væld af forskelligartede safarioplevelser. Vi står tidligt op og tager på safarikørsel i de første morgentimer, hvor aktiviteten blandt dyrene er mest udbytterig. Det er på dette tidspunkt, vi bedst kan tyde dyrenes spor efter nattens aktiviteter. Midt på dagen er der tid til et velfortjent hvil i campens skønne omgivelser. Eftermiddagen byder på endnu en safarikørsel, og vi benytter os af mørket til at se nogle af de nataktive dyr.

Fantastisk safari, luksustog og Afrikas højeste vandfald

Dag 6 • Sandton
Kørsel til Sandton for en enkelt overnatning. Vi bor i en af Johannesburg populære og pæne forstæder.

Dag 7, 8 & 9 • Rovos Rail
Denne tre-nætters rejse begynder i høj stemning med afgang fra stationen i Pretoria. Toget snor sig gennem Johannesburg og Witwatersrand for så at køre langs Magaliesberg bjergene. Vi krydser grænsen ved Mafikeng, og turen går herefter mod nord gennem Botswanas hovedstad, Gabarone via Francistown til Plumtree og grænsen til Zimbabwe. Den næste dag passerer toget Hwange Nationalpark, og måske er vi heldige at spotte nogle dyr fra toget. Om eftermiddagen kører vi safari i nationalparken. Rejsen med Rovos Rail slutter ved det uforlignelige Victoria Falls og den mægtige Zambeziflod.

Dag 10, 11, 12 & 13 • Victoria Falls
Modtagelse på Victoria Falls station og herfra til fods til hotellet - det gamle historiske Victoria Falls Hotel. Fra hotellets terrasse er der udsigt til støvskyerne fra vandfaldet.

Dagene ved Victoria vandfaldet kan fyldes ud med oplevelser eller bruges til afslapning i de skønne omgivelser. Fra hotellet er der direkte adgang til vandfaldet, som er mere end ét besøg værd. På tæt hold opleves de enorme kræfter fra det faldende tæppe af vand. De anlagte stier gør det muligt at se vandfaldet fra mange forskellige vinkler og efterlader et indtryk af, at man har oplevet ét af naturens vidundere.

Dag 14 • Hjemrejse
Kørsel fra hotellet til lufthavnen. Hjemrejse via Johannesburg.

Dag 15 • Ankomst til Danmark

 

Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Safari, Rovos Rail og Vic Falls

Turen helt kort

  • Safari i Nkomazi 4 nætter
  • Johannesburg / Pretoria 1 nat
  • Rovos Rail 3 nætter
  • Victoria Falls 4 nætter

Værd at vide

  • Rækkefølgen af safari og Victoria Falls ændres så det passer med retningen af togrejsen
  • Bestil i god tid. Det er en eftertragtet rute med Rovos Rail
  • Ved valg af billigere hotel i Johannesburg og Victoria Falls starter priserne for denne rejse fra kr. 38.600

Priser pr. person

Hele året fra kr. 42.700

Inkluderet:
Flyrejse København - Johannesburg / Victoria Falls - København
Safari i Nkomazi 4 nætter med safariture og måltider inkluderet
Transport Johannesburg - Nkomazi t/r
Saxon Hotel i Johannesburg 1 nat inkl. morgenmad
Transport til Rovos Rail i Pretoria
Rovos Rail (Pullman kupé) 3 nætter til Victoria Falls med måltider, drikkevarer og udflugter inkluderet
Victoria Falls Hotel 4 nætter inkl. morgenmad
Transport til lufthavnen

Ikke inkluderet:
Rejseforsikringer
Visum Zimbabwe US$30
Udflugter i Victoria Falls
Drikkepenge

Tillæg for deluxe kupé på Rovos Rail kr. 7.000 pr.person

 


Skriv til os

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.