Har du lyst til at høre mere?

Baobab safari i det nordlige Tanzania

Safarirejse i det nordlige Tanzania til Baobab landskabet, Tarangire, Ngorongoro krateret og Serengeti. Turen har otte overnatninger på safari. En særlig bonus ved turen er, at vi flyver retur fra Serengeti efter safarituren og derved reduceres den samlede transport med 50%. Absolut den bedste måde at opleve denne del af Tanzania.

Denne safari går til de 3 bedste safariområder i det nordlige Tanzania. Det er fantastiske naturområder, de er kendte og meget besøgte året rundt. 

Det sunkne krater og sletterne

Dag 1 Afrejse
Fly via Amsterdam til Kilimanjaro Airport i det nordlige Tanzania. Ankomst til Kilimanjaro Lufthavn i Tanzania. Vi bor på hotel i Arusha første aften.

Dag 2 & 3 Tarangire
Safarituren starter, og der køres mod syd til baobablandskabet i Tarangire. Vi tilbringer to dage med safari i Tarangires smukke landskaber.
Vi bor normalt på Tarangire Safari Lodge, Maramboi, Nyikani Camp, Kuro Tarangire (deluxe), Oliver Camp (deluxe)

Dag 4 & 5 Ngorongoro krateret
Hen på formiddagen kører vi til Ngorongoro krateret. Indkvartering på lodge beliggende på kraterranden. Vi nyder den smukke solnedgang over krateret og gør klar til næste dags ekspedition på kraterbunden. Næste morgen forlader vi lodgen efter tidlig morgenmad. Vi følger vejen langs kraterskrænten til sletterne på bunden. Landskabet er fantastisk og dyrelivet eminent. De fleste dyrearter har slået permanent lejr i krateret. Det gælder også dyr med normalt større territorier som feks løver. Der er nok føde i krateret til de mange forskellige dyrearter. Vi returnerer til lodgen på kraterranden midt på dagen. Således byder denne dag på én god lang safarikørsel. Vi bor på Ngorongoro Serena Lodge, Entamanu Camp (deluxe), Crater Lodge (deluxe)

Dag 6, 7 & 8 Serengeti
Vi fortsætter mod vest til Serengetis sletter. Indkvarteringen vælger vi afhængigt af, hvor de vandrende gnuflokke normalt befinder sig. Det er en fantastisk afslutning på safarituren, og tættere kommer man ikke drømmen om safari i Afrika. I Land Rover følger vi gnutrækket og opsøger mange af Serengetis andre dyrearter. Vi tilbringer 3 dage på savannen og kører safari flere gange dagligt. Campens placering er vigtig. Vi anbefaler en de mobile camps, der følger gnuvandringen. Vi normalt på Ndutu Nyikani (januar- marts), Serengeti Nyikani (april - december), Nyikani Serengeti North (april - december).

Dag 9 Hjemrejse / forlængelse
Safarituren slutter, og vi flyver fra Serengeti tilbage til Arusha. Herfra kan man fortsætte til Mafia Island, Zanzibar eller flyve til Danmark. 

Praktisk

 • Visum til Tanzania koster US$50
 • Afrejse hver dag fra Danmark
Tilbage til oversigten

Kort over rejsen

Kort over Baobab Safari

Turen helt kort

 • Arusha 1 nat
 • Tarangire 2 nætter
 • Ngorongoro 2 nætter
 • Serengeti 3 nætter
 • Fly Serengeti - Arusha
Afrejse hver dag 7 overnatninger på safari Nordlige Tanzania

Værd at vide

 • Samme safariguide på hele turen
 • Ruten kan justeres/udvides efter ønske
 • Safarikøretøj: 4x4 Landcruiser (maks. 6 personer)
 • Kan kombineres med Mafia Island og Zanzibar

Priser pr. person

januar/februar fra kr. 36.525
marts fra kr. 34.235
april/maj fra kr. 33.175
juni-oktober fra kr. 37.525
november/december fra kr. 34.540

Pris baseret på 4 personer i safarikøretøjet

Tillæg kr. 6.200 pr. pers. v/2 pers.

Kontakt os for børnerabat, familietur og lign.

Tillæg i Påske/Jul/Nytår/skoleferier kan forekomme.


Skriv til os

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.