Har du lyst til at høre mere?

Det Indiske Ocean er et af verdens største havområder

Det Indiske Ocean

Det Indiske Ocean er et af verdens største havområder, og selvom det er stort, ligger det nærmest uberørt med kun få turistdestinationer i ø-form mellem de verdensdele, som det forbinder. Ikke desto mindre er rejsedestinationerne ekseptionelle og karakteriseret ved en høj grad af luksus, uberørthed og skønhed. Turkisblåt vand og hvide sandstrande kendetegner de destinationer, vi hos Livingstone Safari har erfaring med rejser til.

Er du til de bedste dykkeroplevelser i verden, total afslapning og samtidig rige muligheder for at opleve det enkelte rejsemåls kultur og historie så læs lidt mere om øerne. Oplevelserne er bestemt ikke ens, så hvis rejsen dertil skal være helt rigtig, så tag os med på råd inden I beslutter jer endeligt.

Kombinationsrejse med safari og strand

Beliggenheden af de forskellige rejsemål uden for den østlige Afrikanske kyst gør dem oplagt til kombination med safari. Ovenpå en oplevelsesrig safarirejse, kan der være brug for afslapning, og rejsemålene i Det Indiske Ocean er perfekte til det formål. Vi hjælper med at arrangere en kombineret tur, som indeholder de destinationer og begivenheder, som du ønsker – dagene på safari vil altid fylde mest, men dagene ved kysten kan fylde en del, hvis det gøres rigtig. Det rigtige sted at tage til afhænger, hvor mange dages forlængelse man ønsker, hvilke oplevelser man søger, skal det være eksklusivt og med få turister og hvilken type hotel, man foretrækker.

Vi tilbyder følgende rejser til Det Indiske Ocean:

 

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.