Har du lyst til at høre mere?

Kombiner din safaritur med Kenyas kyst

Kenyas kyst er kendetegnet ved konstante temperaturer på +/- 27 grader døgnet rundt, året rundt og destinationen er derfor oplagt og sikker til strandferie. Kystlinjen er dækket af kridhvide sandstrande med palmetræer, der giver et nærmest filmisk udseende og kan nemt kombineres med øvrige oplevelser i landet. Vandet er krystalklart og vandsport, dykning og snorkling er ekstremt populært.

Kenyas kyst ligger mod Det Indiske Ocean. De bedste strande er syd for Mombasa i strandområdet Diani Beach. Køreturen fra Mombasa by er ca. 45 km, eller man kan flyve direkte til Diani Beach fra safariområdet Masai Mara, hvor de fleste safariture slutter.

Vi anbefaler 4-7 nætter ved kysten. Transporttiden og omkostningerne skal tages med i betragtning, når man planlægger denne del. Jo kortere ophold ved kysten, jo mere relevant er transporttiden til og fra.

Udvalget af hoteller er fint med alt fra små boutique hoteller til store hoteller med flere hundrede værelser. Vi har valgt de bedste hoteller i forskellige prisklasser og fravalgt de værste og charterlignende hoteller samt de dårlige strande. Falder I for noget, der ikke er på vores liste så spørg os.

Temperaturene ved kysten er 25-30 grader døgnet rundt/året rundt og har altså ikke samme svingninger som safariområderne. Derfor vil det altid være en dejlig varm oplevelse at slutte af ved havet. Luftfugten er højere end i safariområderne og på det højeste i marts måned de sidste 14 dage før den lange regntid sætter ind. I april og maj skal man være forberedt på nedbør - i værste fald med dagsregn. Resten af året kan byger forekomme, men klimaet er generelt ret godt til ferie.

Kystområdet Watamu/Malinidi ca. 160 nord for Mombasa er godt i perioden december til marts, hvor strandene er bedst. Hertil kan flyves fra Nairobi eller Masai Mara.

Vi betragter afslutningen af rejsen ved kysten som lige så vigtigt som resten af turen, så tag os med på råd for at få den helt rigtige afslutning.

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.