Har du lyst til at høre mere?

Tag børnene med på safari

Helt kort så kan børn sagtens tage på safari. Børn er forskellige både af sind, men også hvor rejseerfarne de er. Så om der overhovedet skal tages specielle hensyn, er noget, vi sammen finder ud af. Vi anbefaler helt generelt privatsafari dvs eget køretøj og guide på safarituren. De giver klart den bedste oplevelse, og mange bekymringer bliver aldrig aktuelle. Helt generelt vil I opleve, at I og jeres børn er velkomne, når I rejser til Afrika. Guider og personale, hvor I bor, elsker at tage de nødvendige hensyn.

Enkelte safariområder har minimumsalder for børn. Det gælder mest landene i det sydlige Afrika (Sydafrika, Botswana, ZImbabwe og Zambia). Her skal børn ofte være fyldt 5 år for at være med på safari. Nogle steder kan have en aldersgrænse på 10,12 eller 15 år.

I Kenya og Tanzania er der ikke den grænse for børn, og disse lande er derfor umiddelbart mere oplagte. Rejsetiden er samtidig kortere og flere andre forhold feks forskellige typer af oplevelser og forlængelse ved kysten, som mange ønsker, gør at man bør se på disse lander til at starte med.

Når vi gentager os ganske ofte, så er det fordi, vi kan hjælpe jer med at få sammensat den perfekte rejse. Vi har mange erfaringer med disse rejser, og vi ved at det fungerer!

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.