Har du lyst til at høre mere?

Et af Afrikas bedste safariområder

Lodgen er beliggende helt ned til Ruaha River og er den eneste camp i Ruaha Nationalpark med beliggenhed ned til floden. Udsigten fra restaurant og bar-området er enestående til en bugtning i floden, hvor dyrene ofte kommer ned for at drikke og bade. Her ses tit waterbuck, zebra, kudu, impala, de små hurtige desmerdyr, flere fuglearter – også de lidt større, såsom ørne og storke.

Den anden af lodgens restauranter, er højt beliggende i det kuperede terræn med en flot panoramaudsigt over floden.
De 24 værelser ligger placeret langs floden og også herfra er udsigten fantastisk. Værelserne er store, komfortable og smukt dekoreret med lokale materialer. Alle værelser har myggenet, solcellelampe og sikkerhedsboks.

Efter solnedgang må man ikke færdes alene på lodgens område, så man bliver hentet på sit værelse og bragt til restauranten inden middagen. Der hygges omkring bålet, der tændes i sandet ved flodbredden.

Campens elektricitet kommer fra en generator. Det betyder at der ikke er strøm døgnet rundt. Skal man have opladet batterier til kamera osv., er det derfor en god idé at medbringe ekstra, så det kan oplades mens man er ude på oplevelser. Husk adapter!

Denne camp anbefaler vi enten i kombination med Rufiji River Camp og eventuelt også Stanley’s Kopje i Mikumi. Eller som det eneste ophold i det sydlige Tanzania. Tag på heldagssafari, tidlig morgen safari og eftermiddagssafari. Vi anbefaler mellem 3 og 5 nætter her.

 

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.