Har du lyst til at høre mere?

Ngorongoro safari i afrikas sunkne vulkan

Tag med på safari i Ngorongoro krateret - en fantastisk oplevelse på bunden af en sunkne vulkan. Selve bunden, der udgør omkring 260 km², er et kæmpemæssigt safarilandskab med savanne, søer, skov og sumpområder. Det eneste almindelige afrikanske dyr, der ikke har fundet vejen til kraterbunden er giraffen.

En Ngorongoro safari i Tanzania vil typisk byde på oplevelser med næsehorn, løver, gepard, leopard, elefanter, hyæner, gazeller og fugle. Fugle er for mange en sekundær oplevelse, men faktisk har mange fuglearter et adfærdsmønster, der er ligeså interessant som pattedyrenes.

Bo på Ngorongoro kraterkanten for at få den rigtige oplevelse

Normalt bor man to nætter på kraterranden ved Ngorongoro, hvilket giver en hel dag ved krateret. Denne dag benyttes til safarikørsel på kraterbunden – enten formiddag eller om eftermiddagen. Morgen- og aftentimerne kan man nyde med udsigt over Ngorongoro krateret, der regnes blandt verdens fornemmeste naturscenerier. Det nærliggende Empakai krater er en oplevelse værd, hvis man har plads til en ekstra dag på safarirejsen.

Læs også om vores fantastiske Serengeti Migration safari

Start din rejseoplevelse allerede nu. Bestil privat foredrag.

For 30 år siden rejste jeg på safari til Afrika for første gang. Det har været fantastiske år med rigtig mange rejser på egen hånd, med min familie og som safariguide. Intet er ændret hvad angår min interesse og begejstring for dyrelivet og sletterne - og jeg elsker at fortælle om Afrika og arrangere oplevelser - for alle der har rejsetanker i retning af Afrika.

Livingstone Safari er lige netop dem man ikke skal gå udenom når man planlægger en rejse. Vi arrangerer rejser i alle prisklasser og du kan være helt sikkert på at vi gør det rigtigt, og at vi vejleder dig omkring alle de vigtige forhold om rejsen - inden du beslutter dig.