Har du lyst til at høre mere?

Ngorongoro safari i afrikas sunkne vulkan

Tag med på safari i Ngorongoro krateret - en fantastisk oplevelse på bunden af en sunkne vulkan. Selve bunden, der udgør omkring 260 km², er et kæmpemæssigt safarilandskab med savanne, søer, skov og sumpområder. Det eneste almindelige afrikanske dyr, der ikke har fundet vejen til kraterbunden er giraffen.

En Ngorongoro safari i Tanzania vil typisk byde på oplevelser med næsehorn, løver, gepard, leopard, elefanter, hyæner, gazeller og fugle. Fugle er for mange en sekundær oplevelse, men faktisk har mange fuglearter et adfærdsmønster, der er ligeså interessant som pattedyrenes.

Bo på Ngorongoro kraterkanten for at få den rigtige oplevelse

Normalt bor man to nætter på kraterranden ved Ngorongoro, hvilket giver en hel dag ved krateret. Denne dag benyttes til safarikørsel på kraterbunden – enten formiddag eller om eftermiddagen. Morgen- og aftentimerne kan man nyde med udsigt over Ngorongoro krateret, der regnes blandt verdens fornemmeste naturscenerier. Det nærliggende Empakai krater er en oplevelse værd, hvis man har plads til en ekstra dag på safarirejsen.

Læs også om vores fantastiske Serengeti Migration safari

Aftal privat møde og gennemgang af mulighederne for jeres rejse.

Hvis I allerede er blevet godt inspireret, så ring og få en snak med os. Vi kan aftale at mødes til en nærmere gennemgang af muligheder eller vi kan lave et eller to forslag til jer, som kan bruges som udgangspunkt inden vi tager næste snak.