Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

Mere om safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika

Der er mange forskellige holdninger til safari i Sydafrika. Mere klart kan man beskrive safari i Botswana, Zambia, Kenya og Tanzania, som er “rigtige” safarilande, forstået på den måde at man rejser dertil for at komme på safari – alt andet er sekundært. Det er der ingen der kan argumentere imod.

I Sydafrika er det anderledes. Sammenligner man æbler med æbler, så kan 2-4 dages i Sydafrika i et vores udvalgte områder, give fantastiske oplevelser med naturen og dyrelivet – dage og oplevelser der passer fint med den overflod af andre oplevelser som man får i Sydafrika og som ikke er sekundære i forhold til safarioplevelserne.

De safariområder i Sydafrika som vi fravælger, er ikke nødvendigvis dårlige, men uegnede på grund af deres beliggenhed, for svagt et dyreliv og/eller for ringe indkvartering i forhold til prisen.  Så vær specielt opmærksom, hvis du har fundet noget der ser ud til at være meget billigt.

Rejser du med børn vil det være interessant at området er malarifrit, at stedet har familieværelser og at transporttiden til og fra er relativt kort.

Har du være på safari tidligere, så findes der i Sydafrika områder og camps, hvis natur og dyreliv er et godt supplement til tidligere oplevelser.

Er det første gang på safari, så findes her mange oplagte camps. Valget skal være ud fra rejsens øvrige indhold og budget for rejsen. Safari i Sydafrika fås i forskellige prisklasser og transport over lange afstande vil også afspejle sig i prisen.

Vi kender Sydafrikas safariområder og de mange camps. Lad os give et par gode råd til hvilken oplevelse, der vil passe bedst på jeres rejse. Start eventuelt selv med at gå lidt på opdagelse i vores ture og beskrivelser.